APRIL SAVINGS
-40%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Cena je sjednávána pro hromadné objednávky

100% z čerstvě uvařené kokosové masy, Coco Junction Coconut Cider Occit obsahuje 17 aminokyselin a vitamínů a minerálů, které ocet z obyčejné kokosové vody nemůže nabídnout! Coco Junction Coconut jablečný ocot má nízký glykemický index (35). Má autentickou chuť čerstvého kokosového nektaru se správnou rovnováhou jemné kyselosti a ovocné sladkosti

***

Čerstvá šťáva kokosového stromu se může zdát nepravděpodobným zdrojem jablečného octa, ale hej, dobré věci pocházejí z překvapivých míst. Coco Junction Coconut Cider vinegar má 17 aminokyselin a antioxidační vlastnosti, což je dobré pro srdce a ideální pro lidi, kteří se snaží zvládnout váhu.

Náš jablečný ocet je vymačkaný z mýtku organických kokosových ořechů na Filipínách, kde jsou od roku 1840 nejlépe vyvážené kokosové palmy na světě. Jeho exotická tanginess je temperována svěží ovocnou sladkostí čerstvé kokosové vody.

Ať už jako šalátový dresink, máslovou omáčku při příštím grilování nebo jako jeden z vašich ingrediencí při vaření, přidejte k jídlu koktejl s octem z kokosového muštu.

POKYNY PRO POUŽITÍ: Použijte k přípravě omáček, šalátových dresingů nebo poklesů, abyste přidali k jídlu. Nebo si vezměte 1-2 polévkové lžíce s vodou, abyste přirozeně vyčistili tělo (jako alternativu k jablečnému octu z jablek).

INGREDIENT: Organický kokosový sap

SKLADOVÁNÍ: Uchovávejte na chladném suchém místě.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.