APRIL SAVINGS
-40%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Izolovaná láhev na vodu z nerezové oceli se slámou, 16 oz

336,26 Kč /kus cena bez daně
Bude vyjednáno

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusů
Dostupné množství
14 kusů
Stát
Austrálie
Skupina zboží
Nové  
Dodací lhůta
6 dny
SKU:
TBK0006
Poslední aktualizace
před 9 měsíci

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

FUNKCE
>Značka: The Brandster
>Barva: světle fialová, světle modrá, světle šedá, černá a růžová
> Spolehlivé víko odolné proti polití
>Snadno se vejde do držáků nápojů v ledničce
>Dvoustěnná konstrukce dodává vynikající izolaci
>Široký otvor a tenký design těla
> Nejstylovější nádoba na nápoje
>Vybavený otvorem na brčko pro snadné pití na cestách

SPECIFIKACE
>Materiál: Nerezová ocel
>Kapacita: 16 oz (480 ml), 25 oz (750 ml)
>Uchovávejte horké/chladné po dobu 8-10 hodin

BALÍČEK OBSAHUJE
1x nerezový pohárek odolný proti rozlití

O PRODUKTU
Izolovaná sklenice Brandster je nerezová vakuově izolovaná sklenice s dvoustěnnou konstrukcí, která poskytuje izolaci pro teplé i studené nápoje. Tato sklenice má víko, které se uzamkne a zabraňuje rozlití. Má také design odolný proti stříkající vodě, který zabraňuje úniku z jakéhokoli úhlu. Izolovaný pohárek Brandster může používat každý, kdo potřebuje dlouhodobě pít studené tekutiny. Patří mezi ně sportovci, lidé, kteří pracují v létě venku, a lidé, kteří pracují v horkém prostředí po celý rok. Zde je několik tipů, které vám mohou pomoci rozhodnout se pro úžasný pohár.

> Izolovaný pohárek Brandster je jedním z nejodolnějších pohárků z nerezové oceli. Jeho dvoustěnná konstrukce dodává vynikající izolaci, která udrží vaše nápoje studené po dlouhé hodiny. V balení obdržíte sklenici a nerezové brčko.
>U nerezové oceli, která není vidět skrz, a proto hůře proniká teplotní paprsky, trvá mnohem déle, než se nápoje ohřejí nebo ochladí. Kromě toho je mnoho lahví na vodu z nerezové oceli izolováno s jediným účelem, aby nápoje zůstaly studené až 24 hodin.
> Izolovaná sklenice Brandster je skvělý produkt pro použití v kanceláři nebo na cestách. Je atraktivní a praktický svým elegantním designem. Tato izolovaná sklenice je všestranná, takže ji lze použít jak pro tekutiny pokojové teploty, tak pro horké nápoje. Dodává se také s držákem brčka a širokým hrdlem, které usnadňuje pití.
>Tento produkt je vyroben se záměrem mít všestrannost, aby vyhovoval všem potřebám. Jejich sortiment je odolný a odolá různým povětrnostním podmínkám. Vakuově izolované, bez BPA a nepropustné jsou některé z vlastností jejich produktů, díky kterým skutečně stojí za peníze vynaložené na ně.
>Izolovaná sklenice Brandster je vynikajícím příkladem stylové nádoby na nápoje. Je ideální pro každého, kdo potřebuje zůstat hydratovaný během léta nebo zimy, díky svému nerezovému provedení a vakuovému víku, které udrží váš nápoj studený po celé hodiny. Kromě toho se tento produkt snadno používá, takže jej můžete použít co nejdříve po obdržení objednávky.

POZNÁMKA: Tato položka bude odeslána z Austrálie expresní doručovací službou po celé Austrálii. **Během normálního provozu logistických/kurýrních služeb (s výjimkou jakéhokoli přerušení nebo přetížení) je dodací lhůta přibližně 3-6 pracovních dnů pro adresy ve velkých městech, obcích a městských sídelních útvarech. U venkovských adres může dojít k dodatečnému zpoždění několika pracovních dnů.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.