FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
21 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Dobrá fotka dokáže zvednout prodej!

Dobrá fotka dokáže zvednout prodej!

O atraktivitě nabídky rozhoduje mnoho faktorů – některé můžeme ovlivnit, a některé ne. Jednou z věcí, kterou každopádně udělat můžete, je vylepšit vzhled nabídky, díky zpracování fotek zboží. Musíte vědět, že každého návštěvníka Merkandi – stejně jako na ostatní prodejní stránek – přitahuje právě zrak. Chcete-li, aby se kupující seznámil právě s tou Vaší nabídkou, musíte hi vyladit i po vizuální stránce. Z dalších částí příručky zjistíte, že není to časově moc nákladné ani pracné.

Jaké fotky NEPOUŽÍVAT?    

Malé - fotky 50x50 pixelů nejsou vůbec reprezentativní, jsou nečitelné a po zvětšení vypadají opravdu zle.

Rozmazané – když Vy nejste schopní poznat co je na fotce, tak potencionální kupující to také nedokáže.

Neoříznuté - hlavní část fotky by měla být věnována výrobkům, které nabízíte. Jestliže z velké částí je na fotce Váš sklad, raději ji dejte do Vašeho profilu v místě Údaje velkoobchodu - Další informace [https://merkandi.pl/dashboard/wholesales/additional/], a pro zboží, které chcete prodat udělejte pár nových snímků.

Jaké fotky POUŽÍVAT?          

Ve velkém rozlišení – myslete na to, že se fotky zvětšuji kliknutím na zmenšený náhled. Čím lepé bude po zvětšení fotky výrobek vypadat, tím je větší šance zaujmout pozornost kupujícího.

Ostré – tyká se to nejen samotného produktu ale také obalu, palety a její zabezpečení pro transport. Významná je také viditelnost případných vád čí poškození zboží, když se takové vyskytují. Díky tomu se vyhnete nedorozumění.

Prezentující výrobek, nikoliv pozadí – v nabídce prodeje zboží, hlavní plán by měl patřit právě nabízenému výrobku.

Jak si POMOCT pří zpracování fotek? 

Aplikace pro chytré telefony – nezávisle na operačním systému, máte možnost provedení základních uprav fotek pomocí výchozích aplikaci z Vašeho smartphonu.     

Pixlr (https://pixlr.com/) - nezpoplatněná aplikace, která usnadní zpracování fotek, funguje z pozice prohlížeče, stačí že si založíte na stránce účet zdarma!

IrfanView (http://www.irfanview.com/) - program zdarma pro základní úpravy fotek, mimo jiné změny rozlišení, vyostření a oříznuti.

Autor:
Merkandi - Velkoobchodní Platforma B2B

Merkandi - Velkoobchodní Platforma B2B

Merkandi je mezinárodní velkoobchodní platforma nabízející zboží z pravidelného prodeje a také zboží z konkurzních řízení, zlikvidovaných prodejen, nadnormativních skladových a výrobních zásob, vrátek od zákazníků, atd.

Předchozí záznam Další záznam
NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.