WELCOME SUMMER
-35%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Objevte funkčnost a odolnost Klausberg KB-7015, pískací konvice čtvercového tvaru o objemu 3,0 l vyrobené z vysoce kvalitní nerezové oceli. Tato konvice je navržena tak, aby vyhovovala estetice i výkonu, a je ideální volbou pro kuchyně, které oceňují formu a funkci.

Naše rychlovarná konvice byla navržena s ohledem na kompatibilitu a je vhodná pro všechny zdroje vaření, což z ní činí všestranného společníka do kuchyně. Ať už je váš zdroj tepla plynový, elektrický, indukční nebo keramický, konvice Klausberg je navržena tak, aby fungovala efektivně.

Konvice je vybavena funkcí pískání, která při vaření vydává jasný signál, což vašemu zážitku z vaření dodává vrstvu bezpečnosti a pohodlí. Tato akustická funkce zajišťuje, že se můžete soustředit na jiné úkoly, zatímco se voda ohřívá.

Čtvercový tvar je nejen esteticky jedinečný, ale také usnadňuje použití. Jeho design je určen k tomu, aby poskytoval vizuální přitažlivost i praktičnost a pokaždé zajišťoval pohodlný zážitek z nalévání.

Tato konvice je ideální pro velkoobchod a nabízí velkorysou kapacitu 3,0 litru, ideální pro podávání více šálků vašich oblíbených nápojů. Skvěle se hodí pro maloobchodníky, kteří chtějí svým zákazníkům nabídnout kvalitní kuchyňské nádobí.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.