FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
15 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Hledáte nálepku NFC, která dokáže otevřít URL a odkazy na videa, spustit navigaci na cílovou adresu, uloží některá data nebo dokonce spustí další aktivitu NFC?

Tenké, průhledné nálepky NFC s čipem NTAG213 jsou jedním z nejoblíbenějších druhů nálepek NFC a lze je použít na papír, plast, sklo, dřevo nebo jiné nekovové podklady.

Mohou být použity pro marketingové účely, identifikaci produktu nebo osobní použití s různými bezplatnými aplikacemi NFC pro mobilní telefony.

Tyto NFC samolepky jsou velmi tenké a mají průměr 25 mm, což zajišťuje rychlý a spolehlivý provoz.

Vestavěný NFC čip je známý NXP čip NTAG213, který pracuje na frekvenci 13.56 MHz a pracuje podle protokolu ISO 14443. Obsahuje 7 bajtů dlouhé jedinečné identifikační číslo (UID) a paměť 144 bajtů.

Kódování čipu NFC je poměrně jednoduché a lze jej provést pomocí bezplatných aplikací NFC pro telefony NFC nebo pomocí kodéru ACR1252U a stolního softwaru.

Můžete si koupit bílé, nenaprogramované NFC samolepky ze skladu nebo nám poslat poptávku na tištěné NFC nálepky s logem vaší společnosti, propagačním obsahem, identifikačními čísly atd.

Pokud potřebujete velké množství kódovaných čipů NFC, je snazší provést kódování čipu během výrobního procesu.

Nálepky NFC se stále více používají pro propagační účely, identifikaci produktů a pro osobní použití.

NFC nálepky pro propagační účely

Pokud za plakát vložíte nálepky NFC, bude interaktivní. Když uživatel naskenuje určitou část plakátu, nálepka otevře naprogramovanou URL adresu na telefonu uživatele a uživatel získá přístup k dalšímu obsahu prezentace v telefonu.

Na stejný plakát můžete umístit více nálepek NFC a různé části plakátu spustí různé akce. Tyto oblasti mohou být vysvětleny a označeny na vytištěné straně plakátu textem výzvy k akci, jako je "Klepněte sem pro video prezentaci", "Skenujte zde pro objednání produktu", "Naskenujte štítek pro technické podrobnosti" atd.

S takovým interaktivním plakátem můžete:

- navést zákazníka na vaše YouTube nebo jiné videoprezentace,
- spustit navigaci na vaši adresu,
- otevřít URL odkaz s dalším propagačním obsahem
- zobrazení produktových dat jako textu na mobilním telefonu klienta (ID produktu, datum nákupu, záruka atd.)
- otevřete mobilní aplikaci nebo odkaz ke stažení do Google Play nebo jiného App Store
- automaticky vytočit telefonní číslo nebo otevřít předem napsanou SMS
- nahlásit polohu (zeměpisnou šířku a délku)
- otevřete Street View na určitých souřadnicích
- přidat své kontaktní údaje do telefonu klienta
- konfigurace Wi-Fi sítě nebo připojení Bluetooth
- přidat odkaz na sociální síť
- vyhledávání produktu s konkrétní platformou (Amazon, AOL, Baidu, eBay, Google, IMDb, Wikipedia, YouTube atd.)
- přidat Bitcoin adresu pro dary nebo jiné platby
- nebo jen použijte ID čipu pro spuštění některých přizpůsobených akcí.

Jedná se o standardní funkce NFC a jejich spuštění je dostatečně jednoduché skenování. Speciální software NFC na uživatelských telefonech není potřeba.

Nejběžnější funkce, jako je otevření adresy URL, vytočení čísla atd., Fungují dobře i na různých platformách, jako jsou Android a iPhone. Některé funkce, jako je navigace, mohou souviset s konkrétní aplikací pro Android a na iPhone nefungují stejně. Sjednocení příkazů mezi výrobci stále probíhá a vyvíjí se.

Naprogramovaný čip může být uzamčen heslem a čip nemůže být předprogramován jinými neoprávněnými uživateli. Doba uchovávání dat pro tyto čipy je 10 let.

NFC nálepky pro identifikaci produktu

Nálepky NFC se často používají k identifikaci produktu. Jsou vhodné pro použití na výrobcích, které jsou vyrobeny z nekovových materiálů, jsou dostatečně velké, aby nesly nálepky NFC, a stojí mnohem více než nálepka.

Vzhledem k tomu, že NFC čipy pracují v rozsahu blízkosti až 5 cm, musí být nálepka řádně vložena do produktu.

Čip NTAG213 obsahuje 7 bajtové jedinečné identifikační číslo, které lze použít jako identifikační číslo produktu, a má paměť 144 bajtů, která nám umožňuje ukládat 136 znaků dat, jako jsou:

"IČ: FRE123456789DE; Prod_Date:12.3.2021; Lot_No.:SI234543FT988G; Key_Parameters:15-A3-45-23-FE-67-54; Service_Date:12.9.2021; Stav: OK"

Při zápisu vlastních dat na čip NFC můžete použít vlastní klíč a obsah bude skryt před neoprávněnými uživateli.

NFC čipy lze použít i pro prokazování vlastnictví sportovního vybavení. Výrobce může použít identifikační čip pro výrobní účely a sledování produktů, uživatel může ukládat a uzamknout údaje o vlastnictví, jako jsou:

"Tento windsurfing patří společnosti John Deep, 2803 Pike Street, San Diego, Kalifornie, 92123, USA. Pokud se najdete, volejte +1 858-597-5073"

ID čipu je vždy snadno čitelné s mnoha aplikacemi NFC a je viditelné pro veřejnost. ID se obvykle používá jako identifikátor, který spojuje produkt


Přílohy
Stáhnout soubor technical-specification-for-ntag213-chip.pdf


NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.