FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
23 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

A2 nástavec do uší 3 5 mm čistič uší a endoskop 6 LED

252,80 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
10 kusů
Dostupné množství
33 kusů
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nové  
SKU:
holm6939
EAN:
=VLOOKUP(A511,Munka1!D:E,2,FALSE)
Poslední aktualizace
před 4 dny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

1080P HD bezdrátový otoskop nástroj pro odstranění ušního mazu s digitálním sluchátkem Light, velmi snadné a bezpečné použití, vám pomůže zkontrolovat uši, ústa, nos nebo jiné části těla kdykoli a kdekoli.
3,5 mm bezpečná a konstantní teplota: S tímto inovativním ušním endoskopem můžete snadno odstranit ušní maz nebo vyšetřit ušní infekce. Poskytuje obraz s vysokým rozlišením, což vám umožní provést velmi přesné vyšetření zvukovodu a ušního bubínku. Tento 3,5 mm ušní endoskop je vhodný pro dospělé i děti. Nebojte se, zda bude horko nebo zima, vestavěný systém jej bude regulovat při konstantní teplotě.

Vodotěsný a dobíjecí design USB: IP67 vodotěsný ušní endoskop, vhodnější pro dospělé, děti a domácí zvířata. Vhodné pro každodenní čištění, snadno se čistí vodou nebo otírá alkoholem, jednoduché a pohodlné! Tento endoskop otoskop je praktický pro každodenní sledování uší, nosu, úst, krku a dalších zdravotních problémů. Můžete se postarat o zdraví své rodiny nebo přátel a dokonce i svých domácích mazlíčků.

Nepostradatelný nástroj pro domácnost: pokud máte pocit svědění nebo nepohodlí v uších, můžete snadno zkontrolovat zánět ucha pomocí ušního endoskopu. Je vybaven dobíjecí baterií 350mAh pro dlouhou pracovní dobu, lehký a snadno přenosný.

Vyrobeno z lékařského PC + silikonového materiálu, organické kvality, měkké a silikonové ochranné zástrčky lze přizpůsobit různým uším. S vhodným úhlem sklonu, který nejen účinně čistí ušní maz, ale také nepoškrábá ušní kanál. Hodí se do hloubky zvukovodu, což může chránit náš zvukovod a ušní bubínek před zraněním.

Funkce:1. Ultraplochý objektiv 3,5 mm2. 500W pixelů, hypersenzitivní snímač3. Bezdrátové připojení WiFi, snadné použití4. Inovativní Q-elastické náušníky

Specifikace:

Průměr lnu: 4,5 mm.
Ohnisková vzdálenost: 1,5-2 cm.
pixelů: 5.0MP
Rozlišení: 1080P
Obrazový snímač: COMS
Snímková frekvence: 30 snímků za sekundu
Teplota okolí: -10 ~ 50 °C.
Gravitační senzor: 4 osy
Světelný zdroj: 6 x LED (5 x bílé světlo, 1 x modré světlo)
Kapacita baterie: 250 mAh.
Nabíjení od Ti Ich: 90 minut
Pracovní doba: 90 minut.
Pohotovostní doba: 120 dní
Odolnost proti vodě: (pouze objektiv!)
Kompatibilní zařízení: Většina chytrých telefonů a tabletů se systémem Android a iOS (nepodporuje prohlížení na počítači).

Balíček obsahuje:
1 x otoskop.5 x zátkové chrániče sluchu.5 x bavlněný tampón3 x odlupovací tampón.5 x alkoholový tampón.1 x zástrčka pro ochranu zvukovodu.1 x datový kabel USB.1 x uživatelská příručka (anglický jazyk není zaručen).1 x úložný box.

Poznámka: Před použitím zkontrolujte prostředí. Nepoužívejte výrobek v prostředí, kde někdo běží, aby nedošlo k nárazům. Tento přípravek se nedoporučuje dětem mladším 3 let.

Snadné připojení a rychlý provoz: stáhněte si aplikaci v pouhých 4 krocích a nainstalujte ji do svého zařízení. Připojte Wi-Fi v nastavení telefonu. Otevřete aplikaci a živé video se zobrazí na obrazovce. Ušní endoskop 1080P můžete umístit do držáku pro snadnou kontrolu. Uložte snímky zrcadla.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.