FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
22 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Alogy Camshield Stand Ring Pouzdro na peněženku Popis produktu + Přednosti

Přednosti produktu: Značka: Alogy Model: Camshield Stand Ring Wallet Určeno pro: Apple iPhone 14 Pro Kompatibilita objektivů: Objektivy s rozměry nepřesahujícími (šířka/délka/úhlopříčka): 68 x 145 x 153 mm Materiál: Polykarbonát + TPU Tlačítka: Aktivní ochrana Konstrukce: Hybridní - dvoudílná Ochranný okraj: chrání displej a fotoaparát Baleno v originálním obalu přímo od výrobce Objevte v sobě ekologické uvědomění s naším malým balením Eco Small Balík Vysokou úroveň ochrany zajistí pancéřovaná konstrukce Posuvný posuvný ochranný kryt kamery Držák na prst 360° prsten Magnetický kroužek pro magnetické držáky Funkce stojanu Vyhrazený, skrytý prostor pro karty Pouzdro absorbuje energii nárazu při pádu
Vysoká kvalita Originální pouzdro Alogy Stand Ring Armor Wallet je vysoce kvalitní pancéřované pouzdro, které bude dobře fungovat v obtížných situacích. Je vyroben z tvrdého polykarbonátu a pružného a velmi odolného polyuretanu (TPU), který je zodpovědný za bezpečnost zařízení i v těch nejtěžších situacích. Struktura pouzdra byla zachována tak, že otisky prstů již nejsou problémem. Speciální vrstva proti prstům!
Funkční kryt a kroužek Pouzdro má speciální kryt na zadní kameru pro ještě větší bezpečnost. Stačí zasunout desku a užívat si plnou ochranu - odhalte kameru, když ji potřebujete. Pouzdro je vybaveno kroužkem, který je ideální pro umístění telefonu do vodorovné polohy. Sledujte svůj oblíbený seriál v ještě pohodlnější poloze!
Vyhrazený slot pro kartu: Speciálně navržená kruhová deska je odnímatelná. Na druhé straně je vyhrazený prostor pro karty. Ciťte se bezpečně společně se značkou Alogy! Pouzdro umožňuje volný přístup ke všem tlačítkům, portům, reproduktorům a kamerám při zachování plné funkčnosti.
Pouzdro bylo obohaceno o vestavěnou, funkční rukojeť ve tvaru prstence, která se otáčí o 360 stupňů. Prsten lze použít jako háček na prst pro bezpečné uchopení. Ve střední části má kovovou desku, která je kompatibilní se všemi magnetickými držáky. Poznámka! - Použití pouzdra zabraňuje indukčnímu nabíjení zařízení. Kovová rukojeť zabraňuje použití bezdrátových nabíječek.
Užijte si celou řadu vybavení Odnímatelná deska na karty je ideální jako další stojánek. Vytáhněte desku a umístěte telefon tak, jak chcete! 2 svislé polohy vám umožní procházet sociální sítě nebo sledovat TikToky. Vaření v kuchyni nebylo nikdy tak snadné. Už nemusíte špinit telefon a neustále se po něm natahovat, abyste zkontrolovali recept! Udělejte kuchyňské revoluce ještě uspokojivějšími.
Kryt je vybaven ochranným okrajem, který mírně vyčnívá nad okraj displeje a fotoaparátu a chrání je před poškozením a nečistotami. Peněženka Alogy Camshield Stand Ring Wallet absorbuje energii nárazu při nečekaných pádech a chrání nejcitlivější prvky vašeho telefonu.
Eco Small Package Obaly pro naše výrobky jsme navrhli tak, aby šetřily místo! Objevte svůj zájem o životní prostředí. Vybírejte malá balení!



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.