FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
8 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Ochranné pouzdro Alogy Defense 360 Popis produktu + klíčové vlastnosti

Přednosti produktu: Značka: Alogy Typ produktu: Pancéřové ochranné pouzdro Model: Pouzdro Defense 360 Určeno pro: Samsung Galaxy S23 Plus Materiál: TPU (polyuretan) + PC (polykarbonát) Ochranná hrana: oddělující obrazovku a kameru od země Certifikát odolnosti: MIL STD 810G 516.6 Tlačítka chráněná speciálními překryvy Volný přístup ke všem tlačítkům a konektorům Neomezuje žádnou z funkcí telefonu Hladké řezy zpříjemňují práci Obsah sady: 1x obrněné pouzdro Defense360 Pro, 1x ochranná fólie na displej
Nejkvalitnější ochranné pouzdro dokonale navržené pro Samsung Galaxy S23 Plus od společnosti Alogy je bezpečnou a spolehlivou ochranou zařízení. Pouzdro vyniká nad ostatními kryty svým originálním designem, který dodává zařízení elegantní a stylový charakter. Pouzdro splňuje vojenský standard odolnosti Drop-Test MIL STD 810G 516.6, takže poskytuje komplexní ochranu proti nárazům.
Vysoká kvalita a preciznost zpracování Pouzdro na telefon Defense360 je vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů. Je vyroben z termoplastického polyuretanu (TPU), který absorbuje všechny nečekané pády a rovnoměrně rozkládá sílu nárazu po celém zařízení. Polyuretan je podepřen silným polykarbonátovým zadním panelem, který celku dodává nejen tu správnou tuhost, ale díky svému extrémně originálnímu vzoru mu dodává moderní design.
Plná funkčnost Pouzdro je velmi funkční, protože má všechny potřebné výřezy pro tlačítka a sloty, takže můžete používat fotoaparát, sluchátka nebo nabíječku, aniž byste museli pouzdro sundávat. Tlačítka jsou chráněna speciálními kryty, které jsou vyrobeny z pružného TPU, díky čemuž byla zachována jejich funkčnost
Pouzdro má také ochranný okraj, který mírně vyčnívá nad přední a zadní část krytu a zadní kameru. Chrání tak nejcitlivější části zařízení před poškozením způsobeným umístěním zařízení na rovné povrchy, jako je stůl nebo stůl.
Plná funkčnost Relativně tenký design znamená, že pouzdro neomezuje funkce smartphonu. Je plně kompatibilní s bezdrátovými technologiemi, takže máme možnost nabíjet indukční nabíječkou.
Eco Small Package Obaly pro naše výrobky jsme navrhli tak, aby šetřily místo! Objevte svůj zájem o životní prostředí. Vybírejte malá balení!



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.