FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
23 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Multiplatformní kompatibilní:
Herní sluchátka pro PS4, PS Vita, PSP, Xbox One, Nintendo Switch (audio), Nintendo New 3DS LL/3DS (audio), Nintendo 3DS LL/3DS (audio), Windows PC, Mac OS PC, iOS zařízení a Android zařízení. Upozorňujeme, že při používání ovladačů Xbox One Gen 1 je pro plnou funkčnost vyžadován samostatný adaptér (není součástí dodávky).

Ambientní stereofonní subwoofer:
50mm měnič poskytuje pohlcující herní zvuk, vyváženou zvukovou scénu s ultra nízkým zkreslením pro hry, hudbu, filmy a další obsah a přesnost akustického polohování zvyšuje citlivost reproduktorové jednotky pro živý zvuk. Jasnost, zvuk a pocit působivosti. Pro různé hry.

Mikrofon s potlačením šumu:
Tyto náhlavní soupravy pro Xbox One poskytují špičkové potlačení šumu pro křišťálově čisté konverzace. Flexibilní všesměrový mikrofon zachycuje hlas uživatele, ale eliminuje nežádoucí šum na pozadí, větruodolný opletený kabel s otočným ovládáním hlasitosti umožňuje snadno nastavit hlasitost a ztlumit mikrofon bez nutnosti dalších úprav.

Vysoce kvalitní, humanizovaný design:
Vysoce kvalitní náušníky z paměťové pěny jsou pohodlné a prodyšné, lze je prodloužit o 180° a netlačí uši. Zavěšená, zatahovací čelenka je vhodná pro hráče různých tvarů hlavy, může snížit tepelné pocení podle technických specifikací lidského těla a zajistit, aby si všichni hráči mohli vychutnat optimální pohodlí při nošení.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.