FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
21 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Nabíjecí a datový kabel Amoner pro iPhone - sada 6 (0,5m, 1m, 1m, 1m, 1m, 1,8m, 2,8m) - Rychlé nabíjení a přenos dat

Specifikace:
Objevte možnosti efektivního nabíjení a bezproblémového přenosu dat nabíjecího a datového kabelu Amoner, který byl navržen speciálně pro mnoho modelů iPhonu. Tato 6dílná sada nabízí dokonalou rovnováhu mezi všestranností a odolností a zajišťuje, že vaše zařízení budou vždy nabitá a připojená, ať jsou kdekoli.

Klíčové vlastnosti:

Dokonalá kompatibilita: Kabely Amoner jsou navrženy s ohledem na širokou škálu iPhonů, včetně řady iPhone 13, iPhone 12, iPhone 11 Pro/Max, iPhone XS/XS Max/XR a starších modelů až po iPhone 5S/SE. Je také kompatibilní s iPad Pro, iPad Air, iPad Mini a iPod Touch.

Certifikovaná bezpečnost: Naše kabely procházejí přísným testováním, aby se zabránilo přebíjení a zajistilo se nepřerušované nabíjení. Lightning kabel je navržen tak, aby nedocházelo k přebíjení a chybným zprávám.

Různé délky: S délkou kabelu od 0,5 metru do 2,8 metru vždy najdete ten, který vyhovuje vašim potřebám. Užijte si pohodlí různých délek, ať už doma, v kanceláři nebo na cestách.

Vysoce kvalitní vyztužení nylonovými vlákny a vynikající odolnost: Silná vlákna, nejpružnější, nejpevnější a nejodolnější materiály, zajišťují 200% zvýšení pevnosti v tahu. Speciální tlumič zatížení vydrží více než 5000 ohybů. Pouzdro z prémiového hliníku dále zvyšuje odolnost kabelu.

Vysoce kvalitní nylonový materiál:
Nejpevnější vojenské vlákno, nejpružnější, nejpevnější a nejodolnější materiál, který nabízí o 200 % vyšší pevnost v tahu. Speciální tlumič zatížení vydrží více než 5000 ohybů. Díky vysoce kvalitnímu hliníkovému pouzdru je kabel ještě odolnější.

Několik délek:
Nabíjejte svá zařízení v kanceláři, na gauči nebo v posteli, aniž by délka kabelu omezovala jejich pohyb.

Kompatibilní zařízení:
iPhone 13 / iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max / iPhone 13 / iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max / iPhone 11 / iPhone 11 Pro Max / iPhone X / iPhone XS Max / iPhone XS / iPhone XR / iPhone 8 / iPhone 8 Plus / iPhone 7 Plus / iPhone 6s / iPhone 6s Plus / iPhone 6 / iPhone 6 Plus / iPhone 5s / iPhone 5c / iPhone 5 / iPhone SE

Rychlý přenos dat:
Kromě rychlého nabíjení podporují naše lightning kabely také synchronizaci dat s rychlostí přenosu dat až 480 Mbps.
Zařízení s konektory lightning, jako jsou iPhony a iPady, lze připojit k počítači přes port USB-A a umožnit vám přenášet soubory vysokou rychlostí a zároveň zařízení nepřetržitě a plynule nabíjet.

Obsah balení:

1 x 0,5 m dlouhý lightning kabel
3 x 1m dlouhé lightning kabely
1 x 1,8 m dlouhý lightning kabel
1 x 2,8 m dlouhý lightning kabel



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.