FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
17 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Antivirová fólie 3MK na celou obrazovku Popis produktu + nejdůležitější vlastnosti

Celoobrazovková antivirová fólie Silver Protection 3mk 7H pro Galaxy S21 Plus Fólie Silver Protection od renomované značky 3mk se perfektně hodí k displeji Samsung Galaxy S21 Plus, je produktem, který kromě ochranných vlastností našeho displeje odstraňuje bakterie, které se na něm hromadí. Antimikrobiální povlak, který je v něm použit, zabíjí 99,9 % známých virů, bakterií, hub a plísní. Fólie funguje neustále, díky čemuž chrání naši obrazovku proti bakteriím, které se na ní hromadí při každodenním používání.



Přednosti produktu: Značka
3mk
Série
Stříbrná ochrana
Typ produktu
Antivirová ochranná fólie
Kompatibilita
Samsung Galaxy S21 Plus





Proč se vyplatí koupit tento produkt? Tloušťka: pouze 0,17 mm Povrchová tvrdost: 7H 3x zvyšuje odolnost obrazovky Case Friendly - kompatibilní s pouzdrem Chrání před poškrábáním Technologie Self-Heal™ odolná proti prasknutí - samoopravná Obsah sady: 1 x SilverProtection fólie, Anti-Bubble Card ™, CleaningSet



Další informace: Obrovskou výhodou fólie Silver Protection 3mk je její flexibilita, která umožňuje chránit i zaoblenou část obrazovky. Výrobce se ve snaze prodloužit životnost fólie rozhodl použít samoregenerační nátěr, díky kterému fólie funguje neustále a dokáže eliminovat drobná poškození či škrábance vzniklé při používání telefonu. Díky Self-Heal™ se můžeme těšit z hladkého povrchu fólie ještě déle a bublinky vzniklé při instalaci zmizí do 72 hodin. PŘEČTĚTE SI TO! * Po instalaci fólie existuje možnost vzduchových bublin nebo stop po instalaci. Díky technologii Self-Heal™ zmizí do 72 hodin.


3mk je polská značka, která vyrábí především tvrzená skla, hybridní skla, pouzdra a ochranné fólie. Všechny produkty 3mk® jsou vyrobeny s maximální péčí, navrženy tak, aby poskytovaly nejlepší, možná neviditelnou ochranu našich zařízení. Značka se vyznačuje bohatými zkušenostmi, které potvrdily různé testy, certifikáty a ocenění.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.