WELCOME SUMMER
-35%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Apple iPhone 6s 64GB + nový magnetický kabel pro rychlé nabíjení a nový adaptér pro iPhone a nová napájecí zástrčka, stejně jako nový kryt Flip Flop.
Apple iPhone 6s 64GB ve vesmírně šedé přesvědčí svým 12megapixelovým fotoaparátem a snímačem otisků prstů Touch ID.
Co iPhone 6s nabízí?
Apple iPhone 6s 64GB nabízí 4,7" Retina HD displej s 3D Touch. Fotoaparát má zaostřovací pixely a blesk True Tone a umožňuje pořizovat živé fotografie: 1,5 sekundy před a po skutečném snímku jsou také zaznamenány. Na přední straně je zařízení vybaveno 5megapixelovou kamerou FaceTime HD, která je také ideální pro selfies. LTE až 300 Mbit/s a WLAN umožňují rychlé surfování na internetu. Design se vyznačuje nepřetržitým unibody vzhledem.
Proč iPhone 6s stále stojí za to
IPhone 6s je smartphone deváté generace od společnosti Apple a byl poprvé k dispozici v září 2015. Od té doby americký výrobce vydal řadu dalších nástupnických modelů. Nákup Apple iPhone 6s stále stojí za to: Zařízení boduje nízkou cenou a stále podporuje všechny nové aktualizace iOS. Výsledkem je, že váš iPhone má vždy nejnovější operační systém a nabízí vám všechny obvyklé funkce. Co je zvláštní na 6s, je jeho velikost: je to nejkompaktnější iPhone na trhu.
Pro koho je 6s vhodná?
Apple iPhone 6s je skutečným doporučením pro všechny fanoušky Apple, kteří chtějí levné zařízení. Plaťte za svůj iPhone méně, aniž byste museli dělat kompromisy v kvalitě a funkcích. Snímač otisků prstů, dva oceněné fotoaparáty a čip A9 s 64bitovou desktopovou architekturou dělají z iPhonu 6 všestranný solidní smartphone pro každodenní použití. Dalším plusovým bodem je pohodlné a intuitivní ovládání, které usnadňuje i novým uživatelům.
Zařízení je ve stavu A / stejně dobré jako nové, ale prodává se jako použité bez záruky.
Všechna pracovní baterie zařízení jsou nabitá ze 70-100%
Zařízení bylo testováno pomocí iTunes.
Bez Simlocku tedy zdarma pro všechny sítě.
Zboží je prodáváno s vyloučením jakékoli záruky, bez konverze, snížení nebo vrácení.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.