FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
24 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Čtečka chybových kódů do auta Bluetooth os DS150e

759,66 Kč /kus cena bez daně

Doporučená maloobchodní cena: 1 519,33 Kč


Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
5 kusů
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nové  
SKU:
holm8141
Poslední aktualizace
před 4 dny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


6 kusů textilních talířů: Podložky textilních talířů chrání váš stůl při stolování nebo servírování jídla. Jejich měkký a silný materiál chrání stůl před poškrábáním a teplem, které může způsobit horké nádobí nebo talíře. Tyto pračky textilu se snadno čistí a lze je prát i v pračce.

6 kusů podtácků: Podtácky jsou skvělé pro ochranu stolu před kondenzací způsobenou studenými nápoji nebo horkými nápoji. Tyto praktické myčky absorbují vlhkost z nápojů a zabraňují navlhnutí nebo rozmazání povrchu stolu.

6 lžic nožů, držáky vidliček: Držáky na lžíce, nože a vidličky nabízejí praktické řešení, jak udržet příbory na stole uklizené. Udržují tak stůl nejen čistý, ale také dodávají elegantní a uklizený vzhled během jídla.

Myčka nádobí Laxllent je nejen užitečná a funkční, ale má také speciální design, který vytváří příjemnou atmosféru na jídelním stole. Materiál sady je kvalitní a odolný, takže si ji budete užívat po mnoho let.
Je ideální volbou pro každou příležitost, ať už se jedná o rodinnou večeři, setkání přátel, slavnostní jídlo nebo i každodenní použití. Podtácek na nádobí Laxllent může být také skvělým dárkem pro rodinu nebo přátele, kteří ocení zvláštní atmosféru a styl stolování doma.

Tato vysoce kvalitní sada podtácků je elegantní a praktická pro ty, kteří věnují pozornost detailům a rádi se doma obklopují stylovými doplňky. Posouvá kulturu stolování na novou úroveň a zaručeně přispěje k příjemnějšímu jídlu.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.