FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
23 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

S videorekordérem Tracer MobiMirror FHD V2 Pro se budete na cestách cítit ještě bezpečněji než dříve. Zařízení Tracer MobiMirror se vám bude hodit nejen pro záznam krásných tras a výhledů, ale především jako důkazní materiál v případě nehody nebo jiné dopravní nehody. Obsluhu usnadňuje i velký displej s úhlopříčkou 5 palců.

• Vysoce kvalitní obraz Full HD.
• Dvě kamery: přední a zadní – dvojnásobná záznamová plocha a více důkazů v případě nebezpečného incidentu za jízdy.
• Senzor detekce události G-senzoru.
• Snadná instalace – kamera ve formě překryvu zrcátka do auta.

Skvělý obraz ve vysoké kvalitě Full HD
Kamera zaregistruje nehodu, náraz nebo nezodpovědné chování jiného účastníka silničního provozu. A to vše ve vysokém rozlišení Full HD, každý detail je jasně viditelný bez ohledu na denní dobu nebo povětrnostní podmínky, což vám poskytuje ještě lepší ochranu před nepoctivými účastníky silničního provozu. Videorekordér Tracer MobiMirror je vaším osobním svědkem na cestách.

pomoc při parkování
Zařízení Tracer MobiMirror také umožňuje sledovat zadní část vozu při couvání pomocí nasazené zadní kamery, což se může hodit například při parkování ve stísněném prostoru. Videorekordér Tracer MobiMirror zaznamenává obraz o šířce 170 stupňů, zatímco zadní část je 120 stupňů, takže vše před a za vozem je jasné a dobře vidět.

Funkce detekce incidentů
Nepopiratelnou výhodou zařízení Tracer MobiMirror je také G-senzor, který reaguje na přetížení způsobené hrbolem na vozovce nebo nehodou. Videorekordér vybavený takovým senzorem chrání záznam před vymazáním v případě nebezpečného incidentu. Obraz je navíc ve fotoaparátu zaznamenáván ve smyčce, takže vám nikdy nedojde místo na paměťové kartě.

Rychlá a snadná montáž
Videorekordér Tracer MobiMirror je krytka se snadnou instalací, která se hodí do standardního zrcátka do auta. Díky tomu můžete kameru rychle a snadno nainstalovat do auta. Kamera nahrává na paměťovou kartu microSD a videa komprimuje v oblíbeném kodeku H.264. Tracer MobiMirror FHD V2 Pro je nepostradatelným společníkem na každé cestě.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.