FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
24 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

AwpLand Avokádová fontána 2 litry

164,10 Kč /kus cena bez daně

Doporučená maloobchodní cena: 328,19 Kč


Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
5 kusů
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nové  
SKU:
holm9006
Poslední aktualizace
před 4 dny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


Awpland Avokádo napáječka pro psy – zdravý zdroj vody pro vašeho mazlíčka
Awpland Avokádo Psí napáječka! Roztomilý avokádový design této napáječky přitahuje vašeho mazlíčka, poskytuje mu čerstvou a čistou vodu a miluje pitnou vodu.

Klíčové vlastnosti:

Bezpečná konstrukce bez BPA: Vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů ABS, které jsou hygienické, trvanlivé a odolné proti poškrábání. Systém s inteligentním čerpadlem zajišťuje bezpečnost a indikuje výpadky proudu, čímž zabraňuje suchému spalování.

Ultra tichý provoz a povzbuzení k pití: Ultra tiché čerpadlo (pod 30 dB) má nízkou spotřebu energie, takže slyšíte pouze příjemné šustění tekoucí vody. Je ideální volbou pro plaché nebo plaché domácí mazlíčky, aby se pohodlně napili z napáječky, aniž by rušili vás nebo vašeho mazlíčka.

Velká kapacita a nouzové skladování vody: Automatická napáječka pro psy o objemu 2 l má efektivní prostor na pití, ideální pro malé až středně velké domácí mazlíčky. Ať už jste na služební cestě nebo jen mimo domov, můžete si být jisti, že váš chlupatý přítel bude mít vždy přístup k čerstvé vodě.

Okénko hladiny vody s efektem modrého světla: Vylepšená verze napáječky pro psy Awpland má průhledné okénko, které usnadňuje sledování celkové spotřeby vody vašeho mazlíčka. Modré světlo svítí vždy, což indikuje normální provoz, takže váš mazlíček může snadno najít napáječku i v noci.

S praktickým USB konektorem: Napáječku lze snadno nabíjet pomocí USB konektoru, čímž odpadá potřeba napájecí zástrčky nebo baterií. Jednoduše zapojte kabel, aby si váš mazlíček mohl vždy užívat čerstvou vodu.

Neváhejte a pořiďte si Awpland Musk Avocado Dog Drinker ještě dnes a ujistěte se, že je váš mazlíček správně hydratovaný a zdravý!



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.