FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
25 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Barva exteriéru Noua

18,71 Kč /litr cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
30 litrů
Dostupné množství
1000 litrů
Stát
Rumunsko
Skupina zboží
Nové  
Dodací lhůta
15 dny
SKU:
C1525613
Poslední aktualizace
před 8 měsíci

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Jedná se o omyvatelnou barvu na fasády s následujícími vlastnostmi: omyvatelná dobrá odolnost vůči fyzikální, chemické a povětrnostní odolnosti, dobrá otěru, dobrá krycí schopnost, rychlé schnutí, propustnost vodní páry, dobrá přilnavost k podkladu, uni¬formní fólie dále, matná, která velmi dobře vyplňuje póry.

Aplikace: používá se pro povrchovou úpravu fasád a interiérů podléhajících opotřebení (např. budovy). Doporučuje se pro všechny povrchy stěn, běžné, cihlové, omítky, sádrokartonové desky atd. Může být aplikován konzistentně na staré zdivo. Nedoporučuje se uti¬lizarea lakovna Zásuvky a další části fasády, které přicházejí do styku s podlahou, jsou zajištěny pouze po vhodném utěsnění.

Podklad pro přípravu povrchu: Nový nátěr lze nanášet na povrchy vyrovnané, čisté, suché a nosné (bez látek, které mohou bránit ulpívání: mastnota, asfalt, prach atd.).

Návod k použití: Před použitím by měl být obsah kbelíku pečlivě promíchán. Nemíchejte s jinými barvami. Bez ohledu na jejich typ musí být povrchy opatřeny základním nátěrem akrylovými barvami Expert. Po nanesení základního nátěru se doporučuje, aby jejich doba schnutí mezi 4 a 6 hodinami. Nová vnější barva se nanáší štětcem, válečkem nebo se stříká ve dvou vrstvách vzduchu méně. Aby se zabránilo návnadám a usazeninám, každý nátěr se aplikuje v jediném kroku (bez přerušení). V případě potřeby lze přidat až 10% vody, aby se získala tekutější konzistence, a poté homogenizovat. Tam je přestávka doporučení 2 hodiny mezi aplikací vrstev (při teplotě 20 ° C a relativní vlhkosti 60%).

Rozsah: Nový vnější nátěr může pokrýt 10 až 12 m2 / L v kabátě, v závislosti na typu a kvalitě podpory. Balení: plastový kbelík. Skladování: V chladném, suchém, teplotním prostředí mezi 5 ° C a 30 ° C v původním obalu, neotevřené. Va¬labilitovat do 24 měsíců od data výroby s podmínkami balení a depozitare splňují. Viz datum výroby a šarže vyznačené na obalu.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.