FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
10 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Jedná se o bílý lak na bázi akryl-styrenových disperzí, pigmentů a plniv laminovaného výrobku, který poskytuje optimální kryt, prodyšnou stěnu, optimální přilnavost, velmi dobrou odolnost proti smývání a snadnou aplikaci. Obvyklé omítky, omítky, zdivo, kámen, cihla, panely ze sádrokartonu, betonu a také jako renovační nátěr na staré barvy odolné: používá se pro nátěry všech povrchů minerální báze.

Podklad pro přípravu povrchu: nátěr lze nanášet na povrchy vyrovnané, čisté, suché a nosné (bez látek, které mohou bránit přilnavosti: mastnota, asfalt, prach atd.).

Návod k použití: Před použitím by měl být obsah kbelíku pečlivě promíchán. Nemíchejte s jinými barvami. Bez ohledu na jejich typ musí být povrchy opatřeny základním nátěrem akrylem. Po nanesení základního nátěru se doporučuje, aby jejich doba schnutí mezi 4 a 6 hodinami. Barva se nanáší štětcem nebo válečkem nebo sprejem ve dvou vrstvách. Každá vrstva by měla být aplikována v jednom kroku (bez přerušení). V případě potřeby lze přidat až 10% vody, aby se získala tekutější konzistence, a poté homogenizovat.

Doba povrchového schnutí (poznámka): 2 hodiny (při teplotě 20 ° C a relativní vlhkosti 60%). Celková doba schnutí: 24 hodin.

Rozsah: Mont Blanc barva 12 až 14 m2 kryt / L / vrstva, v závislosti na typu a kvalitě podpory. Dokonalé pokrytí v jedné vrstvě.

Skladování: suché při teplotách mezi 5 ° C -30 ° C v původním obalu, neotevřené.

Balení: plastový kbelík se sítí - 15L, 2,5L a 8,5L.

Doba použitelnosti: 24 měsíců od data výroby v souladu s ustanoveními o balení a skladování. Viz datum výroby a šarže vyznačené na obalu.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.