FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
21 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Pevný gravitační držák na telefon od Baseus je doplňkem, který ocení nároční řidiči. Model SUJS000012 má vylepšený montážní systém v mřížce výstupu vzduchu. Díky němu jej snadno namontujete do auta a celá konstrukce bude mnohem stabilnější než v případě držáků se standardním systémem. Tento držák na telefon má také přesný celokovový gravitační mechanismus. Je tedy extrémně odolný a velmi snadno se používá. Stačí položit telefon na panel a čelisti se automaticky sevřou optimální silou a efektivně udrží telefon ve stabilní poloze.
Specifikace:

Značka: Baseus
Model: SUJS000012 Metal Age II
Materiál: kov
Typ mechanismu: gravitační
Upevňovací bod: mřížka přívodu vzduchu
Maximální šířka telefonu: až 86 mm
Hrubé rozměry : 6,9 x 10,5 x 13,3 cm
Hmotnost: 130 g
Barva: stříbrná

Gravitační držák do auta Baseus Metal Age II - nejdůležitější výhody:

Můžete jej ovládat jednou rukou - rukojeť má přesný gravitační mechanismus. Telefon stačí položit na panel držáku a čelisti se automaticky utáhnou
Váš telefon bude za jízdy v naprostém bezpečí – čelisti úchopu byly vhodně profilovány. Mají také gumové podložky, které zabraňují poškrábání a nechtěnému sklouznutí telefonu. Bez obav tak zdoláte náročné trasy a ostré zatáčky
Držák snadno nainstalujete do auta - model SUJS000012 se namontuje do větracího otvoru vašeho auta. Díky funkčnímu vylepšenému upevňovacímu systému je celý proces velmi hladký a pohodlný a celá konstrukce si zachovává stabilitu bez ohledu na okolnosti
Získáte solidní doplněk - rukojeť Baseus je vyrobena z vysoce kvalitního kovu. Je tedy trvanlivý a extrémně odolný proti mechanickému poškození a jeho struktura nevrzá, jako je tomu u rozpočtových klik. Určitě vám bude dlouho sloužit, plní svou funkčnost

Držák do auta pro ventilaci
Držák značky Baseus se velmi snadno instaluje. Díky speciálně navržené svorce pasuje na většinu větracích otvorů používaných v autech. Tento způsob montáže má velmi velkou výhodu. Telefon je umístěn na místě, kde neruší pozornost řidiče při řízení a neomezuje viditelnost. V praxi se výrazně zvýší váš komfort a bezpečnost jízdy.
Držák na telefon do auta, který lze ovládat jednou rukou
Model SUJS000012 má přesný gravitační mechanismus. Funguje to tak, že se čelisti držáku samy upnou na telefon umístěný na panelu. Nemusíte tedy používat žádná tlačítka, přepínače, ani používat napájecí zdroj. tuto rukojeť lze ovládat jednou rukou.
Gravitační držák Baseus – bezpečnost vašeho telefonu
Úchopové čelisti byly vhodně profilovány, aby byla zajištěna úplná ochrana mobilního zařízení v nich umístěného. Navíc jsou jejich vnitřní plochy opatřeny pryžovými podložkami. Díky nim se telefon v držáku nepoškrábe a nevyklouzne z něj ani při zdolávání náročných tras, ostrých zatáček nebo při prudkém brzdění.
Držák do auta s kovovou konstrukcí
Všechny klíčové prvky tohoto modelu, jako jsou převody a vodítka, jsou vyrobeny z vysoce kvalitního kovu. Celý mechanismus je tedy odolný a velmi pevný. Kliku tak můžete používat bez obav, že se rychle poškodí. Investicí do tohoto produktu získáte funkční doplněk pro váš vůz na mnoho let.
Novinka - efektivnější upínací systém
Model Metal Age II nabízí inovativní řešení v podobě vylepšeného montážního systému ve větracím otvoru. Kovový hák s účinnou svorkou činí celou konstrukci stabilní bez ohledu na způsob jízdy a všechny okolnosti na silnici.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.