FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
22 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Bezdrátový vysavač do auta se sadou příslušenství
Nepřítel špíny? Jako žralok z filmu Čelisti je vysavač Baseus skutečnou hrozbou... pro špínu. Díky velkému sacímu otvoru, sacímu výkonu 4000 Pa a 65W se Shark One rychle postará o slupky, vlasy, drobky a nedopalky cigaret. Bez milosti.
Kdekoliv chceš ? Použitelné uvnitř i vně auta, lze jej použít i doma.
Bezdrátový design? Lehký, bezdrátový a zdarma. S 2400 mAh baterií nabízí vysavač téměř neomezený komfort úklidu. Nikdy to nebylo stejně snadné!
Více způsobů čištění? S příslušenstvím více zaměřeným na člověka splňuje různé potřeby čištění. Součástí balení je kromě vysavače kartáčová sací hubice, společná sací hubice a prodloužená hadice.
Redukce hluku ? S optimalizovanou výfukovou mřížkou vysavač účinně snižuje hluk, jen o něco hlasitější než běžné vnitřní rozhovory.
Filtr z chirurgické oceli? Lékařský filtr vyrobený ze slitiny nerezové oceli. Filtrační síto lze opakovaně omýt vodou bez poškození. Je odolný a účinný.
I do těch nejtemnějších koutů? Díky zabudovaným lehkým nečistotám se nemá kam schovat. I v nejtěsnějších a nejtmavších oblastech.
Baterie pod kontrolou? Pracovní doba vysavače je cca 22 minut. Příslušenství má ale užitečný displej baterie, který vám může kdykoli sdělit její stav. Nemusíte se bát náhlého nedostatku energie.
Vložte to do tašky a jděte! ? Když je vše čisté a lesklé, můžete Shark One a všechny jeho doplňky zabalit do pohodlné kabelky. Snadná přeprava a shromažďování všech prvků vždy na jednom místě.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.