FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
24 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Představíme vám revoluční internetový kabel Baseus RJ45 Cat. 7 10Gbps 15m - inovativní řešení, které pozvedne kvalitu vašeho připojení na novou úroveň. Díky nejnovější technologii a pevné konstrukci zaručuje náš kabel nejen rychlý přenos dat, ale také spolehlivost a odolnost. Nečekejte, až zažijete sílu rychlého internetu - objednejte si kabel Baseus hned teď a objevte novou dimenzi používání sítě!
Nejdůležitější výhody kabelu Baseus RJ45 Cat. 7 10 Gb/s 15 m :

Rychlost přenosu dat 10 Gb/s: Náš kabel umožňuje bleskový přenos dat rychlostí 10 gigabitů za sekundu a poskytuje neuvěřitelný výkon připojení k internetu.

Opletený plášť: Robustní opletený plášť nejen zvyšuje odolnost kabelu, ale také chrání signál před elektromagnetickým rušením, což se promítá do stabilního připojení.

Kompaktní velikost: S délkou 15 m je náš kabel ideální pro použití na různých místech a zajišťuje, že budete mít vždy přístup k vysokorychlostnímu internetu bez objemu kabelů.

Univerzální shoda s kat. 7: Kabel je kompatibilní s kategorií 7, což znamená, že splňuje nejnovější průmyslové standardy pro zajištění optimální kvality signálu.

Rychlost přenosu dat 10Gbps
Zapomeňte na dlouhé čekací doby na přenos dat. Náš Baseus RJ45 Cat. kabel. 7 10Gbps 15m nabízí rychlost 10 gigabitů za sekundu, což vám umožní okamžitě stahovat soubory, streamovat vysoce kvalitní videa a plynule surfovat po internetu bez jakýchkoli zpoždění.
Pletený potah
Díky pevnému opletenému plášti vypadá náš kabel nejen stylově, ale také chrání signál před elektromagnetickým rušením. Bez ohledu na to, zda používáte internet doma, v kanceláři nebo na cestách, náš kabel udrží stabilní a nepřerušované připojení.
Kompaktní velikost
Objevte pohodlí vysokorychlostního internetu bez nadměrných kabelů. Náš kabel o délce 15 m je ideální pro jakoukoli aplikaci a jeho kompaktní velikost usnadňuje přenášení a skladování.
Univerzální shoda s kat. 7
Náš kabel splňuje nejnovější standardy kategorie 7, což zaručuje optimální kvalitu signálu. Ujistěte se, že používáte produkt, který splní všechny průmyslové požadavky a poskytne vám připojení k internetu nejvyšší kvality.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.