FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
25 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Baseus Encok H17 jsou sluchátka do uší s ergonomickým designem, který zaručuje nejen skvělý komfort při používání, ale také skvělou kvalitu zvuku. Unikátní design příslušenství umožňuje dokonale se přizpůsobit tvaru ucha a malé otvory na zadní straně pouzdra, vč. dodatečně umocnit basy. Zvuk je čistý a dobře vyvážený, abychom si mohli plně vychutnat naši oblíbenou hudbu.
Specifikace:

Značka: Baseus
Kód: Encok H17
Materiál: ABS + TPE
Typ sluchátek: Do uší, kabelové
Frekvenční rozsah: 20 - 20 000 Hz
Délka kabelu: 1,1 m
konektorové provedení: 3,5 mm mini jack
Kompatibilita: Android / iOS

Nejdůležitější vlastnosti:

Sluchátka, která dokonale padnou do ucha
Lehký a kompaktní
Odolný vůči vodě a potu
Vzhled návrháře
Dálkové ovládání, které vám umožní okamžitě přepínat mezi skladbami, ovládat hlasitost a přijímat telefonní hovory jedním tlačítkem.

Velmi snadné použití
Dlouhý, flexibilní kabel a praktické dálkové ovládání na něm vám umožní okamžitě přepínat mezi skladbami, ovládat hlasitost a přijímat telefonní hovory jedním tlačítkem. Vše je vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů (PC).
Poslouchejte hudbu, kdekoli se vám zachce
Sluchátka do uší Baseus se vyznačují jednoduchým, módním designem a pohodlným ovládáním. Díky odolnému a flexibilnímu TPE kabelu je můžete použít kdekoli, od joggingu až po relaxaci v pohodlí vašeho domova. Komfort poslechu hudby zajišťují také funkce přehrávání/pauzy, případně pohodlný výběr další skladby. Sluchátka můžete připojit k libovolnému zařízení s 3,5mm konektorem minijack.
Funkce náhlavní soupravy
Pokud často telefonujete a nechcete pokaždé přepínat na jiné funkce, díky sluchátkům s mikrofonem vám tuto činnost výrazně usnadníte. Vestavěný mikrofon je ideální pro handsfree telefonní hovory a můžete přepínat mezi hudbou a konverzace a zpět pomocí jednoho tlačítka integrovaného dálkového ovladače.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.