FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
14 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Kabel Baseus USB-C na USB-C vám umožní rychle nabíjet vaše zařízení výkonem až 100 W. Umožňuje také přenášet soubory rychlostí až 480 Mbps. Odolný a odolný proti poškození – bude vám perfektně sloužit po dlouhou dobu. V sadě najdete i praktický popruh, který usnadňuje uložení kabelu a zabraňuje jeho zamotání. Produkt je kompatibilní s většinou zařízení vybavených portem USB-C.
Během okamžiku nabije vaše zařízení
Produkt podporuje výkon až 100 W, proud až 5 A a protokoly rychlého nabíjení, jako jsou FCP a QC3.0. To znamená, že dokáže okamžitě nabít váš notebook nebo smartphone, což vám ušetří čas! Už nemusíte donekonečna čekat, až bude váš telefon opět připraven k použití – s Baseus to zabere jen pár okamžiků. Kabel můžete také použít k nabíjení konzole Nintendo Switch – zabere to jen asi 2,5 hodiny!
Zkopírujete své soubory během okamžiku
Tento praktický kabel vám umožní nejen rychlé nabíjení, ale také rychlý přenos souborů. Přenosová rychlost až 480 Mbps jistě splní vaše očekávání. 1GB film lze zkopírovat za pouhých 24 sekund! Pomocí kabelu můžete nabíjet telefon a zároveň přenášet data.
Pro bezpečnost vašeho smartphonu
S Baseus se nemusíte starat o svůj hardware. Vestavěný chytrý čip E-Marker s certifikací USB-IF jej účinně ochrání před poškozením. Kabel automaticky upravuje proud a napětí během nabíjení, aby byla vaše zařízení v bezpečí.
Pevná, odolná konstrukce
Kabel se skládá z 8 pramenů zesílené, pocínované mědi. Je chráněn pláštěm z odolného TPE. Díky tomu je kabel odolný proti ohnutí, zlomení nebo roztržení. Místo, které je extrémně náchylné k poškození - spojení mezi kabelem a konektorem - bylo navíc chráněno. Skořepina ABS je navíc extrémně odolná proti opotřebení.
Specifikace:

Značka: Baseus
Název: Datový kabel pro rychlé nabíjení řady Superior
Model: CATYS-C02
Typ: USB-C na USB-C
Materiál: ABS + TPE
Barva bílá
Výkon 100W max
Přenosová rychlost: až 480 Mbps
Délka: 2m



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.