FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
25 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Baseus Video kabel High Definition Series HDMI 2.0 4K 60 Hz 0,75 m Blac

72,82 Kč /kus cena bez daně
Objednávám
Platnost nabídky brzy končí
Nečekejte, platnost nabídky brzy končí dnes. Nezmeškejte takovou příležitost!

Minimální odběr
1 kusů
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Slovensko
Skupina zboží
Nové  
Značky
Baseus - Always
SKU:
WKGQ030101
EAN:
6932172611255

Pošlete zprávu Zavolejte

Baseus Video kabel High Definition Series HDMI 2.0 4K 60 Hz 0,75 m Blac - popis

Kabel HDMI 2.0 Baseus High Definition Series poskytuje vynikající kvalitu obrazu až 4K. Díky dokonalé synchronizaci zvuku a videa můžete pohodlně sledovat své oblíbené filmy a seriály, využití nejnovějšího standardu HDMI 2.0 zase umožnilo dosáhnout šířky pásma až 18 GB/s. Kabel také podporuje dynamické HDR, což zaručuje fantastickou čistotu obrazu a bohaté detaily.
Vysoké rozlišení obrazu
Obrazy nejvyšší kvality jsou nyní na dosah. Kabel Baseus High Definition Series zaručuje rozlišení až 4K při 60 Hz. Je kompatibilní s HDMI 2.0 a bezproblémově jej připojíte k různým zařízením jako je počítač, PS 3 notebook, PS 4 nebo set-top box. Kabel zobrazuje obraz v poměru stran 21:9 a nabízí dva režimy: Duplikovat a Rozbalit.
Všimnete si každého detailu
Produkt podporuje dynamické HDR, což znamená, že dokonale reprodukuje barvy a poskytuje ještě bohatší detailní obraz. S jeho používáním si vždy můžete užívat vynikající kvalitu – prohlédněte si fotografie z dovolené, uspořádejte filmový večer a pohodlně pracujte na velké obrazovce. Baseus vám poskytne snímky, které vás potěší vysokým rozlišením, mnoha detaily a přirozenými, živými barvami.
Vytvořte si kino u vás doma
Co dalšího dělá kabel Baseus HDMI tak dobrým pro sledování filmů? Zaručuje dokonalou synchronizaci obrazu a zvuku. Můžete se tak ještě více ponořit do světa vytvořeného vaším oblíbeným režisérem. Uspořádejte pro sebe a své přátele filmový noční maraton nebo si vytvořte soukromé domácí kino, abyste mohli pohodlně sledovat nové epizody návykové série.
Bude vám dlouho sloužit
Adaptér je odolný a překvapivě odolný proti opotřebení. Pozlacené konektory jsou jen stěží náchylné k oděru nebo oxidaci, takže vám budou sloužit dlouhou dobu. Odolné PVC opletení chrání pocínovaný měděný kabel, díky čemuž je adaptér odolný proti ohnutí a náhodnému trhnutí. Budete jej úspěšně používat denně, aniž byste se museli obávat, že jej příliš rychle poškodíte.


Způsoby platby

  • Převod

Způsob dopravy

  • Tuzemska zásilka
  • Zahraniční zásilka

Další nabídky velkoobchodníka

Další nabídky v teto kategorii

NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.