FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
15 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Ideálním řešením pro každého majitele bazénu je akumulátorový bazénový vysavač Irishom. Tento vynikající robotický čistič vám umožní snadno a efektivně vyčistit váš bazén a poskytne křišťálově čistou vodu.

Pokročilé funkce pro vynikající kvalitu čištění v kombinaci se snadným použitím dělají z bazénového vysavače Irishom nepostradatelné zařízení pro péči o bazén. Bezdrátový design eliminuje potřebu těžkopádných kabelů, což vám umožní volný pohyb po celé ploše bazénu.

Vysavač Irishom je vybaven výkonným motorem, který účinně odstraňuje částice nečistot, listí a jiné nečistoty ze dna a stěn bazénu. Integrovaný filtrační systém zajišťuje účinné zadržování všech nečistot a zajišťuje čistou a zdravou vodu ke koupání.

Bez ohledu na velikost vašeho bazénu je akumulátorový vysavač Irishom schopen splnit vaše požadavky na bazén. Dlouhá výdrž baterie umožňuje komplexní a důkladné čištění bez nutnosti častého nabíjení. Inteligentní navigační systém navíc automaticky upravuje trasu tak, aby bylo zajištěno komplexní pokrytí plochy bazénu.

Vysavač Irishom je spolehlivé a vysoce kvalitní zařízení, díky kterému je mnohem snazší udržovat váš bazén čistý. Ať už vlastníte soukromý bazén nebo spravujete větší rekreační zařízení, akumulátorový bazénový vysavač Irishom je dokonalým řešením, které splní vaše potřeby.

Specifikace:

Kód: W002
Velikost produktu: (38 × 33 × 17 cm) ̃
Hmotnost produktu: 3,42 kg / 7,53 lb
Barva: šedá a černá
Jmenovitý výkon: 30W
Jmenovité pracovní napětí: 11,1 V
Počet otvorů pro sání vody: 2
Hustota filtrace: 75um
Rychlost pohybu: 6-18/min (19.6-59 ft/ (18 m) ̃min)
Baterie: 5000mAh
Doba nabíjení: 2,5-3 hodiny
Doba vybíjení: ≥90min
Úroveň IP: IPX8
Napájecí napětí: 100-240V
Velikost balení: 44 x 35 x 19,5 cm / 17,3 x 13,7 x 7,6 palce
Hmotnost balení: 3500g / 7.7lb



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.