FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
7 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

ČERNÁ masážní stůl Kosmetická postel Gauč Přenosný Lehký Deluxe 2 sekce hliníkový materiál pro masážní terapii Léčba Reiki salon léčení (hmotnost

4 147,55 Kč /kus cena bez daně
Objednávám

Minimální odběr
1 kusů
Dostupné množství
4 kusy
Stát
Itálie
Skupina zboží
Nové  
Doba expedice
3 dny

Pošlete zprávu Zavolejte

ČERNÁ masážní stůl Kosmetická postel Gauč Přenosný Lehký Deluxe 2 sekce hliníkový materiál pro masážní terapii Léčba Reiki salon léčení (hmotnost - popis

O položce
"Zažijte nejvyšší pohodlí a podporu s tímto přenosným a lehkým masážním stolem, který je navržen pro maximální relaxaci a"
O této položce
【Širší a delší】 Tento profesionální masérský stůl je dlouhý 72.84in (s opěrkou hlavy 83.9in) a 27.6in široký (s bočními loketními opěrkami 35.4in), širší a delší než konvenční modely. Výšku lze nastavit z 23.6in na 31.9in pouhým stisknutím tlačítka.
【Snadná instalace a přenosná a lehká】 Toto masážní lůžko je dodáváno již sestavené, lze jej rychle nastavit a složit bez dalších nástrojů. Zahrnuje bezplatnou tašku pro pohodlné skladování a přepravu. Hmotnost: 25lb (s příslušenstvím: 34lb)
【Stabilní a robustní základ】 Vyztužený hliníkový rám s širokými příčníky (každý 1,85 palce), pevná lana a protiskluzové podložky činí toto masážní lůžko ultra silným a spolehlivým. Tento masážní stůl má pracovní hmotnost 551lb, statickou hmotnost 2425lb.
【Prémiové materiály】 Vyrobeno z nejjemnějších hliníkových nohou, PU kůže odolné proti vodě a oleji, 2in polstrování z paměťové pěny s vysokou hustotou vám poskytuje vysokou úroveň pohodlí. Tato všestranná kosmetická postel je vhodná pro každého, kdo se zabývá krásou, tatto, reiki, léčením, švédským thajským masážním průmyslem.
【Zdarma plná sada příslušenství】 Odnímatelná a výškově nastavitelná opěrka hlavy, přední loketní opěrka (výšku lze nastavit od 4.33-6.69in), 2 boční ramenní podpěry, obličejová kolébka, přenosné pouzdro a zástrčka obličejového otvoru. Veškeré příslušenství lze úhledně uložit uvnitř stolu, když se nepoužívá.


Způsoby platby

  • Převod
  • Hotově
  • Platba online

Způsob dopravy

  • Vlastní odběr
  • Tuzemska zásilka
  • Zahraniční zásilka

Další nabídky velkoobchodníka

Další nabídky v teto kategorii

NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.