FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
22 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Měkké a pohodlné
Xiaomi 8H Travel U-Shaped Pillow je měkký a pohodlný polštář, který si můžete vzít kamkoli. Je to jak příjemný polštářek na doma, ale i na cestování v letadle nebo na dlouhou cestu autobusem. Polštář lze použít buď naplocho, srolovat nebo zacvaknout na místo. Použijte jej například na krk, záda, nohy nebo jako oporu pro ruce u stolu. Předejdete tak únavě a bolesti svalů.
Materiály mají vysokou kvalitu a nízkou hmotnost. Polštář je vybaven připevňovací sponou Nifco Professional, která je vyrobena v Japonsku a odolá široké škále podmínek prostředí. Délku klipu lze snadno upravit pro pohodlné držení těla.
Vyrobeno z odolných materiálů
Povlak Xiaomi 8H Travel U-Shaped Pillow je vyroben ze 100% bavlny z Číny. Látka je měkká, pružná a prodyšná a je o 20 % silnější než obvykle, což poskytuje extra pohodlí. Díky použití vzoru S & Z je kryt pevný, pružný a odolný proti žmolkování. Během procesu tkaní se používá polygiene, která zabraňuje bakteriím způsobujícím zápach a udržuje polštář vždy čerstvý. Potah je navíc díky zipu pratelný a snadno se tak udržuje v čistotě.
Vnitřní kryt je navíc vyroben ze Spandexu, který je pružný a odolný. Výplň tvoří latexové částice, které zajišťují rovnoměrné rozložení, pružnost a prodyšnost. Latexové částice se ve skutečnosti přizpůsobí tvaru krku, zad nebo nohou a poskytují dobrou podporu.

Může být použit jak plochý, srolovaný, tak přiléhavý pro různé části těla
Připojovací klip Nifco Professional japonské výroby
100% měkký bavlněný potah odolný proti žmolkování
Lze prát díky zipu
Vnitřní obal vyrobený ze spandexu
Výplň z latexových částic, které se přizpůsobí tvaru vašeho těla



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.