FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
19 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Chimpan Tree Family Desková hra Rodinná zábava

202,50 Kč - 22% 260,44 Kč /kus cena bez daně

Minimální cena od 30 dní před slevou: 202,50 Kč


Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
10 kusů
Dostupné množství
50 kusů
Stát
Velká Británie
Skupina zboží
Nové  
Dodací lhůta
3 dny
Poslední aktualizace
před 2 týdny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

KATAPULTUJTE SVÉ SKÁKAJÍCÍ OPICE - Tato strategická hra se šimpanzem je ideální pro každou příležitost. Tato sada je skvělá, ať už na dětské oslavě, rodinné herní noci nebo dokonce na cestách, při kempování nebo na dovolené. S touto hrou Monkey Jumping bude mít vaše rodina hodiny zábavy! Nejen, že tato desková hra nabízí hodiny nekonečné zábavy, ale pomáhá dětem naučit se strategickým dovednostem sociálního myšlení a rozvíjí jejich jemné motorické dovednosti. Kdo bude korunován konečným vítězem šimpanzího stromu?
KLASICKÁ HRA, KTERÁ NIKDY NEZESTÁRNE - Poskytuje skvělou zábavu pro děti i dospělé, tato hra udržuje rodiny zábavné po generace! Budete prvním hráčem, který katapultuje své šimpanze do stromu? Každý hráč se střídá, aby převrátil svého šimpanze do stromu ze své odpalovací rampy, pokud má štěstí, šimpanzi se budou houpat z větví. První hráč, jehož všichni šimpanzi visí na stromě, je vítězem. Hrajte se svými dětmi, přáteli nebo celou rodinou.
PERFEKTNÍ PRO KAŽDOU PÁRTY PŘÍLEŽITOST - Tato hra Chimpan Tree je ideální pro každou příležitost nebo rodinné dobrodružství. Ať už na Vánoce, narozeniny, rodinnou herní noc nebo dokonce kempování, tato hra je povinna dostat celou rodinu bavit se společně. Tato hra podporuje časný rozvoj všech motorických dovedností u dětí, od koordinace ruka-oko až po trpělivost, a nejen to, dává dětem nekonečné hodiny zábavy. Tato nejoblíbenější retro hra všech dob je také ideálním dárkem pro každou příležitost.
SPECIFIKACE PRODUKTU - Zahrnuje 1x základnu opičí stromy a sortiment různých barevných opic (modrá, červená a žlutá). Jsou vyžadováni minimálně 2 hráči. Rozměry balení - H6cm x Š27cm x H27cm. Vhodné pro děti od 3 let.
EPICKÁ ZÁBAVA! RANGE - Produkty Epic Fun jsou okamžitě rozpoznatelné podle jasně ilustrativně navrženého obalu. Tato fantastická řada pokrývá vše od klasických dětských deskových her až po rodinné hry. Nabízí řadu her, které nabízejí neuvěřitelnou hodnotu za peníze, aniž by byla ohrožena kvalita



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.