FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
16 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

*Ke každé zakoupené paletě dáme zdarma Hellenic Aloe - Aloe DogVit v hodnotě ceny palety (+-100 ks 0,5l lahví) - pro více info nás kontaktujte.*

*Aloe DogVit = velmi kvalitní produkt z Řecka. Doplněk stravy pro psy s Aloe Vera, vitamíny a minerály, který napomáhá ke správné funkci trávicího traktu, dává srsti lesk a spousta dalších blahodárných účinků.*

*Standartní cena podložky je okolo 500,-/ks. Standartní cena 0,5 l DogVit je 439,-/ks.*

Odolná podložka pro domácí mazlíčky / Netoxická gelová samochladící podložka - Skvělá pro psy a kočky v horkém létě!

Velmi výdržné! - Nová vylepšená chladicí podložka využívá vysoce kvalitní 300D Oxfordský kompozitní PVC materiál o tloušťce 0,4mm. - Voděodolné, odolnější proti poškrábání, odolný proti opotřebení.

Okraj podložky je dvojitě stlačený. - Není třeba se obávat úniku gelu!

Ekologické a bezpečné! - Vnitřní materiál je 100% netoxický gel, bezpečný pro lidi i domácí mazlíčky.

Samochladící! - Není třeba přidávat vodu, zmrazovat nebo chladit! Funguje tak, že absorbuje tělesné teplo vašeho psa, zabraňuje přehřátí a dehydrataci vašeho psa - bezpečný a účinný způsob, jak zchladit vašeho mazlíčka ve vlně veder.

Jednoduše se čistí a skladuje! - stačí postříkat trochou vody, otřít měkkým kartáčem nebo houbičkou. Je navržena tak, aby byla skládací, vhodná pro skladování, přenášení či cestování autem.

Různé použití! - Lze použít do psích pelíšků, přepravek, kotců, gaučů, podlah nebo zadních sedadel vašeho auta. Ale také jako polštář, podsedák nebo počítačová chladicí podložka. - Vhodné pro domácí mazlíčky i pro lidi!

Jak to funguje?
Chladicí podložka pro domácí mazlíčky funguje tak, že absorbuje tělesné teplo a odvádí teplo zpět do vzduchu prostřednictvím odpařování z oblastí chladicí podložky, která se nepoužívá.

Proč je to bezpečné + pohodlné?
Netoxická gelová chladivá podložka k aktivaci nevyžaduje vodu, mrazák ani elektřinu, což je pro vašeho mazlíčka pohodlnější, protože vašeho psa postupně ochlazuje, než aby ho nechal ležet na mrazivém povrchu.
Tato chladící podložka se nemusí dávat do lednice, ale pomáhá odvádět teplo pryč z těla psa, když na ní leží. Bezpečnější a pohodlnější!

Pozor!
K mytí nepoužívat pračku ani sušičku!
Skladovat na chladném a suchém místě!
Tělesná teplota vašeho mazlíčka způsobí, že se podložka nakonec zahřeje, takže je nejlepší ji vyjmout a nechat ji „nabít“, aby se teplota vrátila zpět.

Velikosti: XS (40*30*0,5 cm, 770 g) / S (50*40*0,5 cm, 1,04 kg) / M (65*50*0,5, 1,67 kg) / L (90x50x0,5 cm, 2,28 kg) / XL (120x75x0,5 cm, 3,8 kg) / XXL (140x90x0,5 cm, 4,17 kg)
Materiál: Houba, Oxfordská tkanina s kompozitním PVC, Gel
Počet na paletě: +-100 ks a více - podle velikosti
Značka: Pecute
Barva: Modrá



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.