FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
24 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

x3 3mk Ochrana hodinek Screen Protector Popis produktu + Přednosti

x3 3mk Watch Protection Screen Protector pro Samsung Galaxy Watch 4 40mm Originální chránič obrazovky řady 3mk Watch Protection pro Samsung Galaxy Watch 4 40mm chrání displej hodinek před prasknutím nebo poškrábáním. Ultratenká fólie (0,2 mm) dokonale ochrání obrazovku chytrých hodinek. Díky oleofobnímu povlaku snižuje riziko nevzhledných otisků prstů při každodenním používání. Sada obsahuje: 3mk® ARC fólie na obrazovku (3ks) Specializované vlhčené ubrousky proti bublinovým kartám (suché, nepouštějící vlákna a dva navlhčené)

Přednosti produktu: Značka
3MK
Řada
Ochrana hodinek
typu výrobku
Ochránce
Kompatibilita
Samsung Galaxy Watch 4 40mm
Místo instalace
Obrazovka zařízení

Proč si koupit tento produkt? Originální produkt od 3mk Ultra tenký - 0,2 mm Samoopravný povrch - Technologie Self-Heal Poskytuje ochranu pro celou obrazovku - Celá obrazovka Ochrana Jasná struktura, dokonalá reprodukce barev Oleofobní povlak chrání před otisky prstů Ochrana proti poškrábání, poškození Snadná, suchá instalace

Další informace: Flexibilní ochrana hodinek Watch Protection 3mk™ se nerozbije a poskytuje určitou ochranu při pádu. Díky minimální tloušťce výrobku je produkt prakticky nepostřehnutelný. Fólie se dokonale přizpůsobí plochým i zaobleným hranám displeje, a to vše díky použití ještě silnějších lepidel a zesílených komponentů. Kromě toho produkt poskytuje vynikající skluz prstů a jednotná, jasná struktura dokonale reprodukuje barvy zobrazeného obrazu.

3MK je polská značka, která vyrábí především tvrzené sklo, hybridní sklo, pouzdra a ochranné fólie. Všechny produkty 3mk® jsou vyrobeny s maximální péčí a navrženy tak, aby poskytovaly nejlepší a nejneviditelnější ochranu našich zařízení. Značka se vyznačuje rozsáhlými zkušenostmi, které byly potvrzeny různými studiemi, certifikáty a oceněními.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.