FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
14 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Chytrá koupelnová váha včetně Bluetooth 4.0 s odpovídající aplikací BalanceLine

150,30 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
10 kusů
Dostupné množství
450 kusů
Stát
Německo
Skupina zboží
Nové  
Značky
Apple
Poslední aktualizace
před 9 měsíci

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Obecné informace o váze:

S váhami pro analýzu těla Balance Line je nejlepší způsob, jak dlouhodobě sledovat hodnoty a zdraví svého těla a sdílet pokroky s přáteli nebo rodinou? možná i ty sám pomůžeš dalším lidem sebrat odvahu a zlomit toho ?bastarda? překonat a být opět fyzicky aktivní.


ZDRAVÍ: Díky různým funkcím je možné ve spojení s aplikací kdykoliv prostřednictvím chytrého telefonu sledovat svou fyzickou kondici a převádět negativní hodnoty na pozitivní doplněním sportu a zdravé výživy.

ANALÝZA: Pomocí aplikace (kompatibilní s aplikací Apple "Health"), která je vhodná pro chytré telefony se systémem iOS i Android, můžete zjistit nejen svou váhu, ale také například následující hodnoty: procento tělesného tuku, svalová hmota BMI (body mass index), BMR (rychlost metabolismu), hmotnost vody, hmotnost kosterního svalstva a kostí. Zahajte analýzu OKAMŽITĚ, protože baterie do váhy jsou součástí balení.

SDÍLEJTE ÚSPĚCH: Každý zná ten nepopsatelný pocit, když stoupnete na váhu a najednou jste o 1-2 kg lehčí. Zachytíte tento okamžik prostřednictvím aplikace nebo jej snadno a rychle sdílíte s přáteli či rodinou? můžete povzbudit ostatní lidi, aby se sami stali aktivními svými úspěchy.

TECHNOLOGIE: Čtyři vysoce citlivé senzory zajišťují, že se váhy aktivují přímo, když se na ně postavíte. Pro jeho vypnutí nemusíte nic dělat, protože se automaticky vypne, jakmile budou statistiky nahrány do aplikace, nebo poté, co byla přibližně 30 sekund nečinná.

DŮLEŽITÁ POZNÁMKA: Před použitím váhy si sundejte ponožky, aby byly vaše nohy správně připojeny ke všem čtyřem elektrodám. Abyste získali co nejpřesnější odečet, doporučujeme umístit váhu pouze na rovnou a tvrdou podlahu.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.