FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
17 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Exkluzivně navržený, s vestavěnou nádrží na vodu 150ML inteligentní řídicí nádrž na vodu, Přidejte 8 sad postřikovacích bodů, Rozprašujte vodu rovnoměrně, hadr bude vždy udržovat vlhkost.
Spuštění jedním kliknutím, inteligentní plánování trasy Naplánujte si nejlepší trasu, po dokončení úklidových prací se automaticky vrátí do původního stavu.
Chytrý algoritmus HUTT THINK Automaticky mění sací výkon, automaticky skenuje čistotu skla, bez starostí než ruční stírání oken.
2600PA vysoké sání Inteligentní rozpoznávání skla, rychlá adsorpce. Automaticky zvyšujte tlak čištění.
Předvídejte předem a vyhýbejte se překážkám Když dosáhnete okraje okna, automaticky se předem zpomalí a opakovaně otřete okrajové sklo.
Inteligentní únik, čtyřkolový upgrade na laserový detekční senzor, který dokáže posoudit různé materiály lepidla na sklo, běžné materiály hran oken a sklo bez okrajů, přesně identifikuje hranu skla a zabrání nebezpečí.
Vysoce kvalitní díly, architektura ARM se zárukou kvality, CPU CORTEX-M3, lithium-polymerová baterie, tlakový senzor FREESCALE, čip Gyro, špičkový bezkomutátorový stejnosměrný motor. Senzor detekce hladiny vody Ubrousky z mikrovlákna.
Vysílání lidského hlasu IC, stav zařízení lze zjistit, jakmile budete poslouchat.
Lehký a přenosný design 2,99" ultratenké tělo, i když je nainstalována síť proti krádeži, lze ji vyčistit.
nízká hlučnost Optimalizace hluku ventilátoru, čerpadla, motoru a převodovky.
Protiskluzová speciální dráha, vícevrstvá kompozitní dráha Inovativní syntetické materiály, vysoce viskózní silikagel na vnější vrstvě.
Ochrana proti výpadku napájení UPS I když dojde k náhlému výpadku napájení doma, robot může stále normálně pracovat po dobu 20 minut.
Použitelná scéna vhodná pro čištění skla, keramických obkladů, zrcadel, dřevěných dveří, mramoru, nerezové oceli a dalších fasádních materiálů a lze ji otírat bez rámů.

Rozměry: 231,5 x 231,5 x 76 mm
Hmotnost: 1,4 kg
Baterie: 300 mAh
Vstupní napětí: 100-240V 50 / 60Hz
Výstupní napětí: 24V



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.