FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
24 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

čistota ? Edison Vintage Light Bulb [3 ks] - Retro žárovka

od 121,86 Kč /kus cena bez daně
5,05 Kč od 1 do 249 kusů
4,85 Kč od 250 do 500 kusů

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
250 kusů
Dostupné množství
499 kusů
Stát
Německo
Skupina zboží
Nové  
Značky
JAKO
Poslední aktualizace
před 9 měsíci

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

? ???????? & ??????????: Žárovku E27 lze rozsvítit a zhasnout až 20 000krát! Naše 4W LED žárovka nahrazuje běžnou 40W žárovku a šetří vaši peněženku! Jantarové sklo s vysokou barevnou brilancí a vysoce kvalitní LED vlákno vykouzlí vintage-retro styl!
? ???????? ????????: Vintage žárovka E27 s paticí E27 se hodí téměř do každé lampy! Nebliká a nebliká a hned po zapnutí šíří teplé světlo. Naplňuje obývací pokoj, jídelnu, ložnici, kuchyni, kancelář, kavárnu a restauraci nostalgickým nádechem!
? ???? ???????????? : S životností více než 25 000 hodin je žárovka E27 obzvláště odolná. Kromě toho má E27 LED vysoký index podání barev CRI>80 pro obzvláště živé a přirozené barvy. Všechny naše žárovky jsou testovány TÜV v Německu a mají všechny potřebné certifikáty!
? ??????Ü????????????: S 2200K je retro žárovka teplá bílá a nabízí ideální osvětlení pro útulné prostředí. Vypadá jako originální žárovka Edison - retro design v dokonalé kombinaci s moderními, energeticky úspornými LED vlákny! I ve vypnutém stavu upoutají důmyslná vlákna pozornost!
? ???????? ????????????: Chceme, abyste byli s našimi vintage dekorativními lampami IPurity spokojeni jako my. To je důvod, proč vám nabízíme 30denní politiku vrácení a záruku vrácení peněz na naše produkty. Německy mluvící zákaznická podpora je vám k dispozici!



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.