FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
19 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Externí zvuková karta Sound Blaster X1
Externí zvuková karta Sound Blaster X1
Sound Blaster X1

USB D/A převodník s vysokým rozlišením a sluchátkovým zesilovačem Super X-Fi

Objevte detaily, které jste nikdy předtím neslyšeli, s Sound Blaster X1.

Superkompaktní Sound Blaster X1, který byl navržen tak, aby poskytoval silný a čistý zvuk sluchátek, okamžitě zvyšuje kvalitu zvuku ve vysokém rozlišení pomocí vestavěného DAC AKM 4377. V kombinaci s dvojitým operačním zesilovačem Ti/Burr-Brown INA1620 zesiluje Sound Blaster X1 a poskytuje čistý zvuk, který dále vylepšuje váš zážitek z poslechu. Jinými slovy, Sound Blaster X1 funguje jako prostředník mezi vaším zařízením a sluchátky a poskytuje čistší, hlasitější a efektivnější zvuk spolu s holografií sluchátek Super X-Fi.

Připojte jej přímo přes USB-C k počítači, Macu, PlayStation nebo Nintendo Switch a zlepší zvuk vašeho zařízení s malým úsilím. Obsahuje také tlačítka pro přehrávání a ztlumení mikrofonu, stejně jako sadu SmartComms prostřednictvím aplikace Creative na PC a Mac pro bezproblémovou online komunikaci během schůzek a herních chatů.

PRISTINE ZVUK

Uslyšíte každou vrstvu, každý detail a každou nuanci svého oblíbeného média. Sound Blaster X1 obsahuje přesný 32bitový digitálně-analogový převodník AKM, který je ve světě zvuku známý svou výjimečnou věrností. V kombinaci poskytuje Sound Blaster X1 výjimečný zvukový výkon až 115dB SNR při rozlišení přehrávání 24 bitů/96 kHz. Poskytuje dokonalou kvalitu zvuku a přináší to nejlepší z vašich sluchátek a přehrávacího zařízení.

VYLEPŠETE SVÉ ZÁŽITKY

Víme, jak těžké je najít dobrá sluchátka, a garantujeme vám, že Sound Blaster X1 poskytne vašemu páru působivou a výkonnou akustiku, aniž by obětoval čistotu zvuku. Sound Blaster X1 využívá špičkový dvojitý operační zesilovač Ti/Burr-Brown INA1620 s integrovanými páry tenkovrstvých rezistorů a filtrací EMI, které poskytují vysoký výkon s extrémně nízkým zkreslením a přeslechy, což poskytuje vysoce věrný zvuk pro váš zážitek z poslechu.

Sound Blaster X1 je také schopen řídit vysoce impedanční sluchátka až do 600, a to i studiová. Vychutnejte si kompletní specifikace svých oblíbených sluchátek, ať jste kdekoli, s tímto přenosným audio příslušenstvím. Pokud jste sluchátka nedostatečně využili, máte šanci je maximalizovat.

POHLCUJÍCÍ PROSTOROVÝ ZVUK

V kině nic nepřekoná prostorový zvuk, a to je místo, kde přichází Sound Blaster X1. I když nemůžete být v kině nepřetržitě, Sound Blaster X1 vás určitě vezme na cestu, ať jste kdekoli.

Díky možnostem streamování zvuku v plném rozsahu 5.1 a 7.1 pro virtualizaci prostorového zvuku, stejně jako oceněné holografii sluchátek Super X-Fi, vám tento USB DAC umožňuje bez námahy zažít prostorové zvukové efekty ve sluchátkách, zejména dialogy ve filmech s přirozenou a realistickou zvukovou scénou, která je hluboce pohlcující a velmi přirozená, stejně jako v kině, bez ztráty zvukových podnětů a efektů z prostředí.

BEZPROBLÉMOVÉ NASTAVENÍ

Díky praktickému rozhraní USB-C plug-and-play se karta Sound Blaster X1 připojuje přímo k počítači, počítači Mac nebo herní konzoli a nevyžaduje instalaci žádných ovladačů.

Jednoduše připojte Sound Blaster X1 k zařízení a vychutnejte si okamžité zvýšení hlasitosti a čistoty všech médií z vašich oblíbených aplikací a hudebních přehrávačů, včetně Netflixu, Spotify, Apple Music a dokonce i YouTube. V kombinaci s přenosným a lehkým šasi je Sound Blaster X1 v podstatě profesionální audiosystém, který se vejde do kapsy!

POHODLNÉ OVLÁDÁNÍ

Získejte snadný přístup k užitečným funkcím, jako je hlasitost, ztlumení mikrofonu a ovládání Super X-Fi na zařízení Sound Blaster X1, aniž byste museli procházet vícevrstvá nastavení na obrazovce. Tlačítko ztlumení je zvláště užitečné, když během hovoru používáte náhlavní soupravu!

VŠE LZE PERSONALIZOVAT

Aplikace Kreativa vám dává větší kontrolu nad tím, jak posloucháte. Přizpůsobte si zvuk nastavením ekvalizéru nebo upravte pásmo ekvalizéru podle svých představ a vytvořte zážitek z poslechu, který je skutečně váš.

Můžete také získat přístup k rozsáhlé sadě zvukových vylepšení, která vytvoří správnou náladu pro hraní her, sledování filmů a další. Ponořte se do videí s prostorovým zvukem prostřednictvím akustického enginu nebo aktivujte režim Scout, abyste zesílili složité herní zvukové signály a získali výhodu nad svým protivníkem.

KOMUNIKUJTE CHYTŘEJI

Díky chytrému zábavnému balíčku



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.