FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
18 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Kvalitní kabel s konektory USB typu C vám umožní napájet nejen telefon, ale dokonce i notebook – díky přizpůsobení zátěži proudem až 100 W. Podporuje také mnoho standardů rychlého nabíjení, připojením telefonu k nabíječce se tedy nemusíte obrnit trpělivostí!
Specifikace:

Značka: Baseus
Přenosová rychlost: až 480 Mbps
Maximální zatížení: až 100 W
Typ konektoru: USB typu C - USB typu C
USB standard: USB 2.0
Délka: 1,2m

Nejdůležitější výhody kabelu Baseus Crystal Shine Series USB Type C - USB Type C:

Díky přizpůsobení zátěži s výkonem až 100 W můžete nabíjet smartphony, MacBooky, notebooky nebo tablety iPad napájené přes USB typu C, ale i konzoli Nintendo Switch a další zařízení napájená z USB typu C konektor
Podporuje mnoho standardů rychlého nabíjení, vč. Rychlé nabíjení nebo dodávka energie až 100 W
Inteligentní čip upravuje optimální výkon pro stabilní a bezpečné nabíjení, aby se kabel nezahříval
Přenosová rychlost až 480 Mbps umožňuje rychlý přenos dat
Výrazný, jedinečný design

Načítání a rychlý přenos dat najednouKabel USB Type C - USB Type C Baseus Crystal Shine Series je přizpůsoben zátěži s výkonem až 100 W, což umožňuje napájet zařízení a přenášet data současně. Je kompatibilní s mnoha standardy rychlého nabíjení, vč. Rychlé nabíjení nebo dodávka energie. Toto je výkonný kabel pro speciální úkoly! Můžete s ním nabíjet smartphony i notebooky vybavené portem USB typu C a dokonce i konzoli Nintendo Switch.
Vysoká kvalita Pletený kryt řady USB Type C - USB Type C Baseus Crystal Shine Series s odolnou texturou má dodatečné vyztužení v místě připojení zástrčky ke kabelu. Je tedy odolný proti ohýbání a roztahování. Uvnitř je 8žilový měděný kabel, který se díky inteligentnímu čipu nezahřeje ani při současném nabíjení a přenosu dat.
Jedinečný vzhled a pohodlí Řada Baseus Crystal Shine má jedinečný design. Vedle zástrčky je stylový ornament, který se třpytí odraženým světlem. Kabel je dlouhý 1,2 m, což vám umožní pohodlné použití doma nebo v autě. Dodává se v několika elegantních barvách.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.