FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
23 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Dekorativní omítka pohled rýžové zrno

18,21 Kč /kilogram cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
25 kilogramů
Dostupné množství
10000 kilogramů
Stát
Rumunsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
JAKO
Dodací lhůta
15 dny
SKU:
C1525609
Poslední aktualizace
před 8 měsíci

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Jedná se o dekorativní omítku strukturovanou, hledající "rýžové zrno" na bázi akrylově-stire¬pěkných disperzí, pigmentů a mramorových granulí používaných pro vnější a vnitřní úpravy. Běžné omítky, sádrové omítky, beton, sádrokartonové desky a staré barvy: lze jej aplikovat na jakýkoliv povrch minerální báze. Je odolný proti povětrnostním vlivům, velmi odolný vůči mechanickému nárazu, nárazu, oděru a poškrábání.

Příprava povrchu podkladu: Kontaktní plocha musí být zcela suchá, hladká, čistá, zbavená prafuity a odmaštěná, bez volných částic. Opravné body mají stejnou strukturu jako stávající povrch.

Návod k použití: Povrchy musí být opatřeny základním nátěrem omítky po dobu nejméně 24 hodin před nanesením dekorativní omítky. Materiál se nanáší ručně na tloušťku omítky granu¬latia (1,5 mm) nerezovou stěrkou se špachtlí a lomeným kruhem s hladkým plastovým plovákem. Neaplikujte na velmi křehké povrchy (např. nátěry stávající hlíny, vápenné omítky, vápenné omítky, omítkové fasády -. Venkovní). Nevztahují se na rozsah kratší než 2 hodiny po skončení deště (teplotní podmínky, které umožňují přípravu sušení). Pro prevenci návnady bude sádra aplikována v jediném kroku v procesu "mokré v mokrém" (bez přerušení). To vyžaduje přítomnost dostatečného počtu aplikátorů na lešení; Nebude fungovat za velmi vysokých teplot pod přímým vlivem slunce, silného větru, mlhy, vysoké vlhkosti nad 80% a rizika deště a mrazu. V podmínkách vysokých teplot a velmi vysokých se doporučuje, aby aplikace sádry zředila 2% vodou a lepenkou na straně fasády , která není přímo vystavena slunečnímu záření. Doporučuje se znovu aplikovat výrobek po místním účelu provádění oprav a úprav na již aplikovaném povrchu, protože tyto oblasti vynikají v celkovém vzhledu povrchové úpravy. Teplota substrátu a vzduchu by měla být mezi 5 ° C a 25 ° C

Barevné omítky důležité: s přírodními agregáty jsou možné odchylky v odstínu; Bude proto použit pouze se stejným počtem dávkového materiálu na stejném povrchu; V opačném případě se materiál bude vzájemně mísit, aby se zabránilo různým odstínům, aby se zabránilo získání. Čisticí zařízení se provádí ihned po použití vodou nebo mýdlovou vodou. Doba schnutí povrchní (dotyk): 04.00, suchost (míč): 72 hodin. Hodnoty?? jsou indikovány pro teplotu 20 ° C a relativní vlhkost 60%. Přibližně: V prvních 24 až 72 hodinách po aplikaci je povrch ovlivněn deštěm, sněhem, mrazem atd. Specifická spotřeba by měla být chráněna. 2,9-3,1 kg / m2. Spotřeba je pro dokonale hladký povrch. Spotřeba se liší v závislosti na použité tloušťce a karakotickém substrátu. Balení: plastový kbelík o hmotnosti 25 kg. Skladování: Skladujte v chladném, suchém prostředí při teplotě mezi 5 °C a 30 °C v původním obalu, neotevřené. V rámci vlnové schopnosti: 24 měsíců od data výroby s podmínkami balení a skladování v souladu. Viz datum výroby a šarže vyznačené na obalu.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.