FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
23 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Digitální alkoholová sonda s klíčenkou

107,08 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
10 kusů
Dostupné množství
86 kusů
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
JAKO
SKU:
holm3284
EAN:
=VLOOKUP(A534,Munka1!D:E,2,FALSE)
Poslední aktualizace
před 4 dny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Pomocí digitální alkoholové sondy můžete snadno, jednoduše a rychle měřit hladinu alkoholu. Vzhledem k velikosti dechové zkoušky se vejde i do odkládací schránky vozu. Zařízení může být vynikající volbou pro domácí večírky a večírky. Gadget má LCD displej, svítí ve tmě, takže můžete vždy provádět přesná měření.

Třešňová královna koňakové třešně
U alkoholového třešňového bonbonu nebylo téměř pochyb o tom, že dechová zkouška signalizuje. Složky také obsahují ethylalkohol, konkrétně uvedený na krabičce: maximální obsah alkoholu je 5 procent obj. Gabi byla opravdová hrdinka, souhlasila, že bude jíst tolik koňakových třešní, kolik jen může. Dostal se na čtyři kusy. Ihned po první spotřebě sonda indikovala 0,5 tisícin. O deset minut později 0,4 tisíciny. Pokud tedy během víkendové rodinné návštěvy narazíte na koňakové třešňové bonbony z Credentu, stojí za to počkat alespoň půl hodiny před odjezdem.

Funkce: Rozsah: 0.00% - 0.19% BAC nebo 0.0 - 1.9g / l2: % BAC a g / L2 x AAA baterie. Rozměry: 11cm x 7cm x 2,5 cmBarva: černá
Vezměte prosím na vědomí, že výrobek se kvalifikuje jako hygienický spotřebič, v případě použití jej lze vyměnit pouze v rámci záruky. Podléhá platným zákonům. Na odstoupení od smlouvy nemáte nárok!
Pokud si produkt zakoupíte, učiníte tak s ohledem na to!
Používání widgetu: Používání widgetu je hračka, stačí stisknout tlačítko napájení a zařízení je zapnuté. Po 10 sekundách - během kterých se zařízení zahřívá (zahřívací nápis), můžete sondu vyhodit. Po 5 sekundách foukání můžete vidět výsledek.

Co se skrývá v krabici gadgetů?- Digitální alkoholová sonda s klíčenkou



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.