FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
4 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

OTESTUJTE SVÉ NERVY - Tato desková hra Slime Surgeon Dino Edition je natolik jednoduchá, že se k ní může připojit každý. Vyberte si část těla a zlikvidujte svého dinosaura pouhým otočením šipky. Pomůžete zachránit tohoto dinosaura a obnovit jeho plné zdraví tím, že odstraníte všechny slizké části těla? Dávejte pozor, aby se netřásli strachy. Jste venku, pokud to uděláte! Hráč s nejvíce částmi těla na konci je vítězem.
PERFEKTNÍ DÁREK NEBO DÁREK - Pro každé dítě je tato desková hra Dinosaur Slime Surgeon ideálním dárkem. Od narozenin, Vánoc a dokonce i jen speciálního dárku sledujte, jak se vašim dětem rozzáří oči, když otevřou tuto hru Slime Surgeon s dinosauří tématikou. Tato hra nejen poskytuje dětem nespočet hodin zábavy, ale také podporuje časný vývoj motorických funkcí u každého dítěte, od koordinace rukou a očí až po jejich trpělivost.
SPECIFIKACE PRODUKTU - Obsahuje 1x operační stůl dinosaurů, 10x části těla, 1x pinzetu, 1x spinner a Slime Storage Eggs pro části těla. Vyžaduje 2x AA baterie (není součástí balení). Rozměry: V3cm x Š24cm x H17cm. Vhodné pro děti od 3 let.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.