FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
25 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

DISCO PROJEKTOR DISCO KOULE RGB LED REFLEKTOR + DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ

92,63 Kč - 30% 133,16 Kč /kus cena bez daně

Minimální cena od 30 dní před slevou: 92,63 Kč


Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
50 kusů
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Polsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
JAKO
Poslední aktualizace
před 3 týdny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Projektor svítí v 7 různých barevných kombinacích (červená, zelená, modrá, červeno-zelená, zeleno-modrá, červeno-modrá, červeno-modro-zelená), zobrazuje automatický světelný program, který poskytuje mimořádný efekt jak na stěnách, tak na stropě. Je perfektním doplňkem na všechny domácí večírky, diskotéky, večírky nebo silvestrovské večírky.

DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ - funkce koule lze snadno ovládat pomocí IR dálkového ovladače, který je součástí sady, takže nemusíte chodit k míči pokaždé, když chcete změnit světelný efekt. To bude fungovat obzvláště dobře, když kuličky umístíte na těžko přístupné místo - např. na zeď nebo strop.
SPECIFIKACE - výkon 3x1W; napájení 220-240V; barvy osvětlení: červená, zelená, modrá, žlutá, fialová; bílý; rozměry míče (délka/šířka/výška): 9,5/7/14cm; rozměry dálkového ovladače (délka/šířka): 8,5/4,5 cm; napájení dálkového ovladače: CR 2025 (součástí balení): délka kabelu: 100 cm; Hmotnost sady: 190 g.

MOŽNOST INSTALACE - projektor lze snadno umístit na vybrané místo v místnosti. Lze jej také namontovat na zeď nebo strop, stejně jako na kolejnici a stativ - ať už jej umístíte kamkoli, svou práci odvede perfektně. Jeho světelný efekt je úžasný a díky němu každá párty získá "něco", co povzbudí k zábavě i toho nejzasmušilejšího člověka.
ZVUKOVÝ SENZOR - Projektor má vestavěný zvukový senzor, takže světelné efekty se objevují, pohybují, mění a mizí v rytmu hudby. Tlumené světelné efekty s pomalými, nostalgickými skladbami a rychlými, diskotékami s živými rytmy.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.