FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
21 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Hlídač dětí VB603

1 004,89 Kč /kus cena bez daně

Doporučená maloobchodní cena: 2 009,79 Kč


Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
5 kusů
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
JAKO
SKU:
holm7403
Poslední aktualizace
před 3 dny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Dětská chůvička VB603 je dokonalým nástrojem, díky kterému se vaše dítě bude dívat. Tato 3,2palcová bezdrátová dětská chůvička s vizuální kamerou je spolehlivým produktem. Má vysokou kvalitu a funkční vlastnosti, aby splnil očekávání moderních rodičů.

Dětská chůvička VB603 nevyžaduje samostatný režim úložiště a snadno se ihned používá. Díky napájení s napětím 5V funguje spolehlivě. Tato chůvička nemá funkci zoomu a nepoužívá napájení ze sítě.

Rozsah provozních teplot je od 10 do 25 stupňů, takže jej lze správně používat ve většině podmínek prostředí. Je vyroben z materiálu ABS, který dodává zařízení odolnost a spolehlivost.

Chůvička VB603 má vynikající doplňkové parametry, jako je konzola typu 06. Jeho typ hlasu je hlasitý interkom, takže přenáší jasné a srozumitelné zvuky. Infračervená vzdálenost nočního vidění je 5-8 metrů, takže své dítě můžete snadno pozorovat i ve tmě. Jeho napájením je elektrické připojení, které zajišťuje spolehlivý a dlouhodobý provoz.

Dětská chůvička VB603 se vyznačuje mimořádně praktickým a přenosným designem. Je vybaven funkcí obousměrného interkomu, takže můžete snadno komunikovat se svým dítětem. Provádí také sledování teploty, takže můžete vždy sledovat pohodlí svého dítěte.

Zařízení má také vestavěný hudební přehrávač a také funkci nočního vidění s automatickým senzorem. Díky digitálnímu přenosu signálu získáte stabilní a nerušený obraz na 3,2" barevném LCD displeji. Baterie má dlouhou životnost až 5 hodin v režimu ovládání hlasem.
Dětská chůvička VB603 je vícejazyčná.

Objevte pohodlí a bezpečí dětské chůvičky VB603 a užijte si klid, že můžete mít své dítě vždy pod dohledem. Tato spolehlivá a všestranná dětská chůvička je ideální volbou pro moderní rodiče.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.