MAY SALE
-30%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Hliníkový stojan pro 17" notebook Popis produktu + Klíčové vlastnosti

Klíčové vlastnosti: ⭐⭐⭐⭐⭐ Značka: Alogy Typ produktu: Držák / stojan / stolek pro tablet, notebook, Macbook Materiál: hliník + silikon Volně stojící, pro: Stůl, stůl, stůl, deska stolu Stabilní podpora pro zařízení: od 11" do 17" Rozměry držáku zařízení: 25 x 21,5 cm Rozměry celého stojanu (složeného): 25 x 6,5 x 21,5 cm Max. Nosnost: 5kg Konstrukce: jednodílná, skládací a lehká Nastavitelná výška: Modulární nastavení - nastavení úhlu sklonu Protiskluzové podložky: Zabraňují klouzání a sklouznutí Silikonová povrchová úprava: Chrání zařízení před poškrábáním Větrání: Důmyslný design zabraňuje přehřátí notebooku Hmotnost: 588 g Sada obsahuje: 1x hliníkový stojan na notebook
Hliníkový stojan na notebook Díky robustní hliníkové základně vám díky dokonale umístěnému zařízení umožní pohodlně pracovat, psát, kreslit, telefonovat, žít, sledovat nebo nahrávat videa, poslouchat hudbu a soustředit se na daný úkol. Stojan je kompatibilní se všemi notebooky, tablety a čtečkami od 11" do 17" od značek jako: Apple, Samsung, Xiaomi, OPPO, Huawei, Vivo, Motorola, Realme a další. Robustní hliníková konstrukce zaručuje nejen odolnost, ale také nízkou hmotnost, díky čemuž se stojan snadno přenáší a je ideální pro použití na cestách. Je to produkt, který vám usnadní život a zorganizuje vaše pracoviště nebo studium.
Protiskluzová úprava, dostatečné větrání Protiskluzový stojan na notebook zaručuje stabilitu zařízení na jakémkoli povrchu. Silikonové protiskluzové podložky umístěné jak na základně zařízení, tak na stabilizátorech notebooku poskytují dodatečnou ochranu a jistotu, že zařízení během používání neklouže ani se nepohybuje. Stojánek má navíc na spodní straně speciální výřez, který vám umožní pohodlně vést kabely např. při nabíjení a postará se o správné odvětrávání notebooku.
Rozsah nastavení, kompaktní rozměry a nosnost Stojan zabírá málo místa jak při stání na stole, tak ve složeném stavu. Díky kompaktním rozměrům si jej snadno vezmete vždy s sebou v batohu nebo tašce. Díky vysoké nosnosti až 5 kg je stojan ideální nejen pro notebooky, ale také pro tablety, grafické tablety nebo jiná mobilní zařízení různých velikostí. Produkt nabízí skvělé možnosti nastavení výšky, což umožňuje jeho přizpůsobení různým velikostem notebooků a také zajišťuje pohodlnou práci na různých površích. Nastavením úhlu sklonu si uživatelé mohou nastavit základnu podle svých individuálních preferencí, což ovlivňuje ergonomické pracovní podmínky.
Dbejte na správné držení těla Nastavitelný stojan na notebook má významný vliv na vaši polohu při práci nebo každodenním používání notebooku. Stojan umožňuje nastavit správnou výšku podle vašich preferencí, což vám umožní udržovat správné držení těla a vyhnout se nadměrnému napětí v páteři. Náš stánek bude ideálním řešením pro lidi, kteří denně pracují na notebooku, ale i při domácích úkolech, hraní her, sledování filmů, videohovorech nebo vaření.
Hlavní výhody Stojan na notebook zajistí pohodlné používání při každodenní práci. Výhody stojanu jsou: Bezpečnost namontovaného zařízení Odvod tepla Pomáhá udržovat správnou polohu těla Kompatibilní s většinou zařízení dostupných na trhu Stabilní a odolná konstrukce Výřez pro nabíjecí kabel na spodní straně Gumové protiskluzové podložky
Alogy je dynamická polská značka, která na trhu vyniká díky svým pokročilým inovacím a pozornosti ke každému detailu. S vášní pro vytváření moderních řešení pro každodenní doplňky se společnost Alogy neustále snaží poskytovat zákazníkům jedinečný zážitek, který kombinuje vynikající kvalitu, originální design a funkčnost na nejvyšší úrovni. Jsme hrdí na to, že naše značka dodává nejen výjimečně kvalitní produkty, ale také vytváří pozitivní zážitek z nakupování. Naším cílem je budovat dlouhodobé vztahy s našimi zákazníky, kteří jsou srdcem a duší našeho podnikání. Díky jejich zpětné vazbě a podpoře jsme schopni neustále vyvíjet a přizpůsobovat naše produkty jejich potřebám.
GALERIE PRODUKTŮ _________________________________
Často kladené otázky Jaké jsou hlavní vlastnosti hliníkového stojanu na notebook?
Hlavní vlastnosti stojanu jsou vyrobeny z hliníku, nastavitelná výška, protiskluzové nožičky a stabilizátory polohy notebooku, odolnost a stabilita a také zajištění stabilní podpory pro zařízení.
Pro jaká zařízení je hliníkový stojan na notebook vhodný?
Stojan je kompatibilní s la



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.