FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
23 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky


Extrémně prostorná napájecí banka se dvěma porty USB, které vám umožní obnovit energii dvou zařízení současně. Dokonalý společník mobilního vybavení při různých výletech, táborech či jiných výletech.
Máte spoustu portů - Gadget byl vybaven až 4 porty : 2, které se používají k nabíjení napájecí banky (micro USB a USB typu C) a dvěma porty USB pro obnovení energie vašich mobilních zařízení.
Výkonná kapacita - Až 10 000 mAh je dostatek energie pro podporu mnoha potřebných zařízení. Ideální pro kempování nebo hudební festival.
Odolné a odolné - Pouzdro napájecí banky je vyrobeno z vysoce kvalitní hliníkové slitiny. Můžete pokračovat a vzít ji na jakoukoli cestu bez obav, že bude náhodně poškozena při přepravě .
Inteligentní čip - Gadget má inteligentní systém správy, který vybírá vhodné napětí pro konkrétní zařízení. Vaše mobilní zařízení obdrží přesně tolik elektřiny, kolik potřebují, a znovu získají ztracený výkon s optimální rychlostí a s obavami o jejich bezpečnost.
9 úrovní ochrany - Proti přebití, vybití, přepětí, přehřátí, nadproudu, zkratu, elektromagnetickému poli. A k tomu všemu ochrana proti nadměrnému výkonu a ochrana proti obnovení. Kompletní ochrana příslušenství i telefonu .
LED indikátor nabíjení - Vestavěný indikátor ukazuje v% zbývající množství elektřiny uložené v powerbance.

Specifikace:

Značka: Dudao
Název: K5Pro
Materiál: hliník
Typ baterie: Lithium Polymer
Porty: USB, USB Type-C, micro USB
Vstupní proud:

micro USB: 5V / 2A
USB typ C: 5V / 2A

Výstupní proud:

USB: 5V / 2A



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.