FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
23 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Ochranné pouzdro Dux Ducis Skin X Popis produktu + Přednosti

Kožené flipové pouzdro Dux Ducis Skin X pro Galaxy A52/ A52s 4G/5Gs Pouzdro od značky Dux Ducis z řady Skin X pro Samsung Galaxy A52 4G/5G a Galaxy A52s 4G/5G je vysoce kvalitní obal v podobě pouzdra, které dokonale ochrání naše zařízení před poškrábáním a poškozením. Pouzdro je vyrobeno z kombinace vnější vrstvy z ekologické kůže a vnitřního překrytí z pružného TPU, které je odolné vůči nárazům, čímž zajišťuje vysoký standard ochrany. Neméně užitečnou funkcí je možnost telefonovat se zavřeným flipovým pouzdrem. To je možné díky výřezu v překryvu pouzdra Dux Ducis, který je věnován přednímu reproduktoru.

Přednosti produktu: Značka
Dux Ducis
Model
Kůže X
Materiál
Eko kůže + TPU
Kompatibilita
Samsung Galaxy A52 4G/5G a Galaxy A52s 4G/5G
Další funkce
Funkce stojánku, slot pro kartu
Způsob uzavření
Magnet

Proč si koupit tento produkt? Originální produkt Dux Ducis Speciální výřez pro ochranu fotoaparátu Velmi vysoká kvalita zpracování Elegantní a velmi praktické Kapsa na dokumenty/karty Funkce stojánku Silný magnetický uzávěr Umožňuje bezproblémový přístup ke všem tlačítkům a slotům Dokonale chrání zařízení před znečištěním a poškozením

Další informace: Pouzdro na telefon Dux Ducis poskytuje plnou funkčnost zařízení, včetně všech požadovaných výřezů pro sloty a krytů tlačítek. Jednou z výhod je velmi praktická funkce stojánku, díky které můžeme náš Samsung Galaxy A52 4G/5G a Galaxy A52s 4G/5G opřít a používat zařízení, aniž bychom jej drželi v rukou, např. při sledování filmů nebo brouzdání po internetu. Další možností je vnitřní kapsa na platební kartu nebo doklady, kterou najdete po otevření klopy uzavřené magnetem. Kryt poskytuje vynikající ochranu zařízení ze všech stran díky uzavřenému designu a materiál, kterým je pouzdro pokryto, je příjemný na dotek. Pouzdro má elegantní design, který se bude hodit do každé situace, jako je obchodní nebo společenská schůzka.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.