FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
12 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

EB-7520
Edënbërg Exclusive Line - keramická pánev - 20 cm - 3vrstvý nepřilnavý povlak 500 ST


Tato pánev Edënbërg o průměru 20 cm je odolná proti poškrábání a má nepřilnavou vrstvu. Díky pokročilé povrchové úpravě s mramorovým efektem se vám jídlo v pánvích Edënbërg vůbec nepřipálí a navíc se velmi rychle čistí. Nepřilnavý povrch je tak účinný, že ke zdravějším pokrmům téměř nepotřebujete použít olej nebo máslo. Povlak je odolný proti poškrábání a extrémně odolný. Povlak navíc zajišťuje lepší vodivost, výsledkem je dokonale rovnoměrně propečený pokrm. Pánev je vhodná na plynové, indukční, elektrické a sklokeramické sporáky.

Hlavní rysy:

Perfektní nepřilnavý povlak
Silný povlak odolný proti poškrábání
Vhodné pro vaření s nízkým obsahem tuku
Zlepšená tepelná vodivost: rychle se zahřívá
Rovnoměrné rozložení tepla
Snadno se čistí
Extrémně odolný

Jaké jsou výhody řady Edënbërg Exclusive?
Produkty z exkluzivní řady lze považovat za královskou sérii Edënbërg. Produkty mají elegantní, drahý a, jak název napovídá, exkluzivní vzhled. K výrobě těchto produktů se používají pouze ty nejlepší materiály, které vám zaručují roky potěšení z vaření s těmito produkty.


O Edenbergovi

Ozdobte svou kuchyni již od roku 1961 Značka Edënbërg je známá svým dobrým poměrem cena/výkon. Edënbërg se vyznačuje nabídkou inovativních produktů zaměřených na spotřebitele. Každý výrobek Edënbërg je známý svou odolností a mimořádně praktickým využitím v kuchyni. Edënbërg je také známý svou kvalitou a přesností. Edënbërg se specializuje na výrobu pánví, kotlíků, chlebníků, nožů, napařovačů, kořenek, odkapávačů, příborů a mnoha dalších kuchyňských doplňků.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.