FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
24 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

EB-7524
Edenberg Exclusive Line - Keramická pánev - 24 cm - Nepřilnavý povrch 3 vrstev 130 KUSŮ


Tato pánev Edenberg o průměru 24 cm je odolná proti poškrábání a má nepřilnavý povrch. Díky pokročilému mramorovému povlaku se vaše nádobí v pánvích Edenburgh zcela nepřipálí a velmi rychle se umyje. Nepřilnavý povrch je tak účinný, že nemusíte používat žádný olej ani máslo, takže na stůl můžete položit zdravější pokrmy. Povlak je odolný proti poškrábání a extrémně odolný. Kromě toho povlak poskytuje lepší vodivost, což má za následek dokonale rovnoměrně propečené jídlo. Pánev je vhodná pro plynové, indukční, elektrické a keramické zdroje tepla.

Nejdůležitější vlastnosti:

Perfektní nepřilnavý povlak
Silný povlak odolný proti poškrábání
Vhodné pro vaření s nízkým obsahem tuku
Zlepšená tepelná vodivost: rychle se zahřívá
Rovnoměrné rozložení tepla
Snadno se čistí
Extrémně odolný

Jaké jsou výhody série Edenberg Exclusive?
Produkty z exkluzivní řady lze považovat za královskou řadu Edenburg. Produkty mají elegantní, drahý a, jak název napovídá, exkluzivní vzhled. K výrobě těchto produktů se používají pouze ty nejlepší ingredience, což zaručuje, že si vaření s těmito produkty užijete léta.


O Edenbergovi

Ozdobte svou kuchyni již od roku 1961 Značka Edënbërg je známá svou vysokou hodnotou za peníze. Edenberg se vyznačuje nabídkou inovativních produktů zaměřených na spotřebitele. Každý výrobek Edënbërg je známý svou odolností a mimořádně praktickým využitím v kuchyni. Edenburg je také známý svou kvalitou a přesností. Edenberg se specializuje na výrobu pánví, kotlíků, chlebových forem, nožů, napařovačů, kořenek, odtoků, příborů a mnoha dalších kuchyňských doplňků.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.