FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
23 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

EB-7533
Edënbërg Exclusive Line - keramická pánev - 28 cm - 3vrstvý nepřilnavý povlak 342 KUS



Tato pánev Edënbërg o průměru 28 cm je odolná proti poškrábání a má nepřilnavou vrstvu. Díky pokročilé povrchové úpravě s mramorovým efektem se vám jídlo v pánvích Edënbërg vůbec nepřipálí a navíc se velmi rychle čistí. Nepřilnavý povrch je tak účinný, že ke zdravějším pokrmům téměř nepotřebujete použít olej nebo máslo. Povlak je odolný proti poškrábání a extrémně odolný. Povlak navíc zajišťuje lepší vodivost, výsledkem je dokonale rovnoměrně propečený pokrm. Pánev je vhodná na plynové, indukční, elektrické a sklokeramické sporáky.

Hlavní rysy:

Perfektní nepřilnavý povlak
Silný povlak odolný proti poškrábání
Vhodné pro vaření s nízkým obsahem tuku
Zlepšená tepelná vodivost: rychle se zahřívá
Rovnoměrné rozložení tepla
Snadno se čistí
Extrémně odolný

Jaké jsou výhody řady Edënbërg Exclusive?
Produkty exkluzivní řady lze považovat za královskou sérii Edënbërg. Produkty mají elegantní, drahý a, jak název napovídá, exkluzivní vzhled. K výrobě těchto produktů se používají pouze ty nejlepší materiály, které vám zaručují roky potěšení z vaření s těmito produkty.


O Edenbergovi

Ozdobte svou kuchyni již od roku 1961 Značka Edënbërg je známá svým dobrým poměrem cena/výkon. Edënbërg se vyznačuje nabídkou inovativních produktů zaměřených na spotřebitele. Každý výrobek Edënbërg je známý svou odolností a mimořádně praktickým využitím v kuchyni. Edënbërg je také známý svou kvalitou a přesností. Edënbërg se specializuje na výrobu pánví, kotlíků, chlebníků, nožů, napařovačů, kořenek, odkapávačů, příborů a mnoha dalších kuchyňských doplňků.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.