FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
24 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

EB-310
Moderní koš na nádobí z řady Edënbërg Exclusive Line je nepostradatelný při mytí nádobí. Koš nabízí dostatek prostoru pro všechno vaše uklizené nádobí. Do tohoto stojanu na nádobí můžete uložit všechny své talíře, misky, sklenice a příbory. S přiloženým košíkem na příbory vytvoříte více místa pro ostatní nádobí. Díky snadno vyjímatelné odkapávací misce se veškerá voda dobře shromažďuje. Bojíte se škrábanců na pracovní desce? Není nezbytné! Robustní nohy chrání pracovní desku před poškrábáním. Díky svému modernímu designu se tento stojan na nádobí stane ozdobou vaší kuchyně.

Jaké jsou hlavní rysy?

Současný design
Nabídněte hodně prostoru
Včetně šuplíku na příbory
žádný škrábanec
Snadno vyjímatelná odkapávací miska
Chromovaný kov
Nemusí se šroubovat

Rozměry: 30 x 39 x 13 cm

Jaké jsou výhody řady Edënbërg Exclusive?
Produkty z exkluzivní řady lze považovat za královskou sérii Edënbërg. Produkty mají elegantní, drahý a, jak název napovídá, exkluzivní vzhled. K výrobě těchto produktů se používají pouze ty nejlepší materiály, které vám zaručují roky potěšení z vaření s těmito produkty.

O Edenbergovi

Ozdobte svou kuchyni již od roku 1961 Značka Edënbërg je známá svým dobrým poměrem cena/výkon. Edënbërg se vyznačuje nabídkou inovativních produktů zaměřených na spotřebitele. Každý výrobek Edënbërg je známý svou odolností a mimořádně praktickým využitím v kuchyni. Edënbërg je také známý svou kvalitou a přesností. Edënbërg se specializuje na výrobu pánví, kotlíků, chlebníků, nožů, napařovačů, kořenek, odkapávačů, příborů a mnoha dalších kuchyňských doplňků.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.