WELCOME SUMMER
-35%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

ELEKTRICKÝ ODŠŤAVŇOVAČ NA CITRUSOVÉ ŠŤÁVY 1 2L

410,89 Kč /kus cena bez daně
Bude vyjednáno
Objednávám

Minimální odběr
1 kusů
Dostupné množství
383 kusů
Stát
Polsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
Adler
SKU:
AD 4012
EAN:
5903887805131

Pošlete zprávu Zavolejte

ELEKTRICKÝ ODŠŤAVŇOVAČ NA CITRUSOVÉ ŠŤÁVY 1 2L - popis


CITRUSOVÝ ODŠŤAVŇOVAČ ADLERPotický a designový produkt, se kterým si můžete vychutnat čerstvou ovocnou šťávu každý den! Pohodlí a jednoduchost použití výrobku z něj učiní ideální nákup pro každého, kdo ocení zdravou výživu a čerstvé nezpracované šťávy jako doplněk stravy.

VÝHODY ODŠŤAVŇOVAČE:2 VELIKOSTI KUŽELŮ PRO MAČKÁNÍ MALÝCH A VELKÝCH PLODŮAUTOMATICKÁ FUNKCE START/STOPROTACE DOPRAVA A DOLEVA ZVYŠUJE MNOŽSTVÍ ŠŤÁVY SOKUSIEX ODDĚLUJÍCÍ DUŽINU OD HADICE OCHRANNÉHO KRYTU ŠŤÁVYMOŽNOST MYTÍ V MYČCE (S VÝJIMKOU ČÁSTI MOTORU)Objem 1,2 l dává možnost přípravy šťávy pro celou rodinu.

~ VELKÁ PORCE VITAMÍNŮ! Nikdo nemusí být přesvědčen, že ovocné šťávy jsou vitamínová bomba bohatá na vlákninu a minerály potřebné pro správné fungování našeho těla. POHODLNÁ KONSTRUKCE A VÝKON 60W UČINIT PŘÍPRAVU SKLENICE NÁPOJE NEBUDE VYŽADOVAT MNOHO PRÁCE OD NÁS PROSTORNÁ NÁDRŽ NA ŠŤÁVU VÁM UMOŽNÍ PŘIPRAVIT NÁPOJ PRO NĚKOLIK PEOPLE2 KUŽELŮ PRO MALÉ A VELKÉ OVOCE, COŽ UMOŽŇUJE POUŽITÍ TOHOTO MODELU RYCHLÉ A POHODLNÉDen s lahodnou pomerančovou šťávou!

~ MALÝ, ALE CHYTRÝ! Elektrický citrusový odšťavňovač je produkt, díky kterému bude vaše snídaně zdravější a chutnější od dnešního dne bez zbytečného úsilí. SÍTKO ODDĚLUJÍCÍ ŠŤÁVU OD KAZATELNYZAŘÍZENÍ SE SNADNO INSTALUJE A ČISTÍPŘEHŘÁTÍ ZARUČUJE JEHO BEZPEČNÉ POUŽITÍOTÁČENÍ BUNIČINY DOPRAVA A DOLEVA ZVYŠUJE MNOŽSTVÍ JUICESoo připravujete šťávy společně s nejmladšími členy rodiny!

NEJDŮLEŽITĚJŠÍ PARAMETRY: MAXIMÁLNÍ VÝKON - 60W JMENOVITÝ VÝKON - 40WPOWER - 220-240V ~50/60HVÝROBCE - ADLERVÝROBEK ZABALENÝ V ORIGINÁLNÍM OBALU MÁ POKYNY V POLŠTINĚ A MNOHO DALŠÍCH.


Způsoby platby

  • Převod
  • Hotově
  • Platba online
  • Platba online
  • VISA
  • MasterCard
  • Maestro

Způsob dopravy

  • Vlastní odběr
  • Tuzemska zásilka
  • Zahraniční zásilka

Další nabídky velkoobchodníka

Další nabídky v teto kategorii

NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.