FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
21 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky


ELEKTRONICKÁ ŠPERKOVÁ VÁHA ADLERSpolehlivý provoz, odolnost a přesnost měření jsou hlavními výhodami přesné váhy. Pokud potřebujete vážit například prvky pro výrobu šperků nebo vážení léků, máme pro vás perfektní řešení!

VÝHODY VÁHY:PŘESNÉ MĚŘENÍ AŽ DO 0,1 GRAMUMAXIMÁLNÍ ZATÍŽENÍ 100 GRAMŮVELKÉ PODSVÍCENÉ LCDAUTO VYPNUTÍ PO 2 MINUTÁCH PŘESNÝ TENZOMETRICKÝ SENZOR REŽIM POČÍTÁNÍ PCBATERIE JSOU SOUČÁSTÍ BALENÍVŠECHNY POTŘEBNÉ MĚRNÉ JEDNOTKY - g (gram), oz (oz), ozt (trojská libra), dwt (pennyweight), ks (kusy) Díky malým rozměrům je váha vhodná pro skladování a umožňuje efektivní přenášení.

~ MALÁ VELIKOST, VELKÉ MOŽNOSTI! Lehké, přenosné zařízení pro domácí a šperkařské aplikace, zajímavý design a snadno čitelný displej z něj činí ideální volbu, pokud hledáte profesionální přístroj na měření hmotnosti! SNADNO ČITELNÝ DISPLEJ S MODRÝM LED PODSVÍCENÍM - usnadňuje čtení měřeníVELKÁ VÁŽICÍ PLOCHA - na kterou můžete pohodlně umístit vše, co potřebujete k vážení NOSNOST AŽ 100 G S PŘESNOSTÍ 0,1 G - přesně změřte libovolné množstvíVYPNUTO PO 2 MINUTÁCH - vám umožní používat baterii déleVšechna tlačítka a indikátory jsou blízko displeje, takže používání naší váhy je opravdu intuitivní!

NEJDŮLEŽITĚJŠÍ PARAMETRY:ZATÍŽENÍ MAX - 100GUNITS HMOTNOST - g / ct / dwt / oz / oz / gnACCURACY - 0,1GVÝROBCE - ADLERVÝROBEK ZABALENÝ V ORIGINÁLNÍM OBALU MÁ NÁVOD V POLŠTINĚ A MNOHO DALŠÍCH.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.