FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
25 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

• ✨ Mandarinky z Valencie, čistá středomořská esence bez škodlivých procedur! ✨?

Objevte autentický zážitek z valencijských mandarinek, které se pěstují s vášní a dodávají se přímo do vašeho podniku po celé Evropě a Španělsku. Buďte hrdí na to, že svým zákazníkům nabízíte čerstvost přírody bez kompromisů, protože naše mandarinky jsou pěstovány bez tekutých úprav nebo kontaminantů. Udělejte ze svého podniku preferovanou destinaci pro milovníky čerstvých mandarinek!

? Zvýrazňuje:
- ? Udržitelné pěstování: Naše mandarinky se pěstují na slunných pozemcích Valencie metodami šetrnými k životnímu prostředí. Zavázali jsme se k udržitelnosti a zaručujeme čistý a přírodní produkt.

- ? Žádné tekuté ošetření: Zavázali jsme se nabízet mandarinky bez tekutých úprav nebo znečišťujících produktů. Vážíme si zdraví vašich zákazníků a životního prostředí, sázíme na čerstvost bez kompromisů.

- ? Export do celé Evropy a Španělska: Z polí ve Valencii až po vaše podnikání rozšiřujeme kvalitu našich mandarinek na spotřebitele v celé Evropě a Španělsku. Dobývejte nové trhy s autentickou středomořskou esencí!

- ? Ekologické balení: Každá mandarinka je pečlivě zabalena do ekologických materiálů, které si zachovávají čerstvost a kvalitu během celého procesu. Bezchybná prezentace pro vaše náročné zákazníky.

- ? Vynikající rozmanitost: Vychutnejte si různé mandarinky, z nichž každá je vybrána pro svou jedinečnou chuť a prvotřídní kvalitu. Od klasických klementinek až po sladké satsumy, máme perfektní nabídku pro vaši klientelu.

Nechte svou firmu vyniknout tím, že nabídnete to nejlepší z Valencie. Kontaktujte nás ještě dnes, abyste se dozvěděli o našich velkoobchodních cenových možnostech a o tom, jak můžeme spolupracovat, abychom do vašeho podniku přinesli autentickou čerstvost valencijských mandarinek.

? Zavolejte nyní a nabídněte svým zákazníkům čistotu a čerstvost našich mandarinek z Valencie! ✨

Cena bude záviset na kalibru a kvalitě produktu



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.