WEEKEND SALE
-25%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Extrémní teplo OCHRANA ODOLNÉ ▶ Plný dělené hovězí kůže povrch (který z pečlivě vybrané vysoce kvalitní hovězí kůže o tloušťce 1,2 mm hloubky výše), tepelné izolace a měkké potu vaty uvnitř, denim manžety, které činí tyto rukavice odolávat teplotám alespoň 662 ° F (350 ° C), a tak, aby rukojeť většinu vysokoteplotní práce.
Hustou a SOFT ▶ Tyto rukavice jsou vyrobeny z konkrétních částí krávy, která je nejen silný, ale také měkký a pružný s extrémnímu teplu / požární odolnost a odolnost proti propíchnutí, odolnost proti prořezání a mírného odporu oleje. Tak to může účinně zlepšit efektivitu práce.
TRVANLIVÉ KEVLAR STITCHING ▶ rukavice odolné Toto teplo využívá kevlarovou nití, to znamená, že více odolné vůči vysokým teplotám, než jiné rukavice tepelně odolné a není snadné zlomit, velmi vhodný pro vysokoteplotní práce. Při práci s těžkým hmotnosti nebo ostrým výkon objects.Excellent ve svařování v náročných podmínkách, uchopení horké zboží, jako je sporák a nádobí a hořící uhlí nebo dřeva zesílená dlaň ztlumit ruce.
Širokým rozsahem použití ▶ Rukavice vlastnosti a výborné kvality, aby bylo vhodné pro svařování, gril, grilování, krbová kamna, trouba, krb, řezání, zahradnictví, táboření, táborák, chytání zvířat a ještě mnohem více.
Profesionální výroba ▶ Kim Yuan má více než 20 let zkušeností ve výrobě kožené pracovní rukavice, takže víme, jak vybrat vysoce kvalitní kůže a vytvoření vysoce kvalitních pracovních rukavic, jsme přesvědčeni, že tyto rukavice mohou být ve srovnání s podobnými rukavicemi v trh.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.